Tro och hopp…

Jag tyckte det var dags idag att dra några kort och har du hittat hit så finns det något för dig här…

Solen

Det första kortet kommer från Gilded Reverie Lenormand och visar Solen, det är en tuff tid nu för många och solen är ju en stark symbol för något som ger nytt liv, den kommer åter på våren och ger nytt liv till oss alla. Solen och ljuset kommer tillbaka, ingenting varar för evigt, inte ens de mest överjävliga av tider, glöm inte det. Solen berättar också om nya idéer eller projekt, har du något du går och funderar på att göra? Se till att göra det….

Oracles of the Unicorns

Den bevingade hästen vill att du ska veta att du är redo att ta nästa steg och att det nu är tid för dig att finna någon som kan guida dig. Det kan vara så att du är nyfiken på att prova på något nytt, kanske har du hittat något nytt du vill fördjupa dig i, gör det. Jämför dig inte med andra, du gör ditt bästa och det är fullt tillräckligt.

Oracle of the Unicorn

Det finns något som du önskar, och det finns inom räckhåll för dig men det kan finnas en känsla hos dig, en osäkerhet på om du förtjänar detta och denna måste du släppa, du förtjänar det bästa och därmed basta. Du måste göra dig öppen för att ta emot, här tänker du att jag har väl inga såna problem och därför ska vi ta ett exempel, om du bli erbjuden hjälp, tar du då emot den eller säger du att det behövs inte, jag fixar det. Om du får en komplimang säger du då tack eller försöker du skämta bort bort det med ” äsch den här gamla trasan” . Det handlar nämligen också om att kunna ta emot har du redan här har svårt att ta emot så är du inte särskilt mottaglig att ta emot större saker heller. Du förtjänar det bästa glöm aldrig det!

Tarotkort

Vi avslutar med ett tarotkort och Tio i pentagram handlar om välstånd, överflöd och en chans att förverkliga sig själv.

Kortet vill också påminna om att allt är väl, det är ju mycket oro kopplat till ekonomi nu men det här kortet berättar om att det kan komma oväntade lösningar som en skänk från ovan. Det kommer en tid då du kommer kunna reflektera över det förflutna och vara stolt över det du har uppnått. En tid att njuta av allt som du jobbat så hårt för.🦄

God fortsättning på er 🐣❤️🧡💛💚💙💜

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.