Intervallsöndag…

Efter en lite lugnare lördag så gick alla intervaller igår och vilken härlig dag det blev, varmt och skönt och vilka fina hästar, väldigt nöjd med dagen.

Fair och Tekna fick inleda med intervaller i backe och en liten urblåsare på rakbanan. Båda höll sig i skinnet och spann på riktigt bra. Bara +.

Desideria och Musse gick tillsammans och det verkade finfint med båda, Musse kändes faktiskt otroligt fräsch och laddad och Desideria såg helt enkelt ut som Desideria från sidan. Väldigt fina var de🙂.

”Grabbarna Grus” var sist ut för dagen och så roligt hur de gått framåt båda två, Zoot har helt klart hittat fyrhjulsdriften och Chippen har jag döpt om till ”Potemkin” efter pansarkryssaren,det är verkligen en rejäl häst. Jag kom att tänka på en jättehög häst som jag hade på 181 cm , rejält stor kille med andra ord och till hälften fullblod, fantastisk galopp och jag minns att han försvann långt framför de andra ridhästarna i Tallstugan när man galopperade och detta trots att man inte hade någon uppfattning om att det gick fort men han blev så oerhört lång när han sträckte ut så det var grymt svårt att bromsa inte för att han låg på eller så utan för att det mer var som att försöka packa ihop en utdragen dragspelsbuss, häftig häst.🦄 så har ju erfarenhet av att både ha dragspelsbussar och även en del dressyrhästar som känts lite som slagskepp och nu har vi också en pansarkryssare i stallet, livet med häst är grymt spännande man vet aldrig vad som döljer sig bakom den ( oftast) bruna fasaden med fyra ben. ❤️

Avslutar med lite positiv energi till er alla.

🌟🌟🌟

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.