Sweet…

Idag var de så dags för det första banjobbet på länge för våran del, det har ju ”ramlat” in lite hästar sedan årsskiftet och det har varit intensivt arbete med träning( vilket passar bra i en tid av social distansering men också mycket arbete med att försöka rätta till ev skavanker vilket ofta ändå är orsaken till att hästarna hittar till oss.

Det var som sagt var banjobb på schemat och det var Zoot idag som stod i fokus. Han var lugn och fin och travade bra så idag var vi väldigt nöjda, så roligt och han verkade nöjd själv också det såg ut som han tyckte att ”det här var väl inte så märkvärdigt ”och det är ju också viktigt för det mentala. Man får självförtroende av att känna sig stark och duktig och vem behöver inte det…

Även detta är en oerhört tacksam häst att hålla på med, när man masserar och grejar så flyttar han rumpan efter en på gången och liksom försöker säga : Här är det, här behöver jag hjälp… och han är också den avundsjuka sorten precis som Desideria , och Jouni slog huvudet på spiken idag- han är som en manlig Desideria i personligheten. Det känns som det var början på en för oss lång rad av banjobb i den närmaste framtiden för i princip hela stallet befinner sig i den fasen att det är dags för det och man glädjs åt när det känns bra och det går framåt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.