Kusinträff på rakbanan, tävling och dynghögar

Vi kan ju börja med gårdagen, Musse startade på Hagmyren och kom iväg bra från start och fick ett bra lopp men på bortre långsidan fick han inte travet att fungera och Sofia fick förtjänstfullt stötta upp honom genom svängen och det tappade han en del på, trots det fick han med sig en slant hem och han verkade inte speciellt tagen men nåt hände där så vi får se vad vi kan hitta.

Igår ”glamourös” tävlingshäst.
Idag, hm allt annat än glamourös…mer en dynghög hihi

Har tänkt på det där att det måste vara lite för hästarna som för oss, ni vet när man kommer hem från jobbet eller en fest och man blir helnöjd bara man får ta på sig mjukbyxorna… lera = mjukisbyxor för hästar då är man hemma och kan slappna av.

Desideria och Zooten fick ”sparra” lite på rakbanan idag, kusinerna som inte tål varandra överhuvudtaget… men det är ju som sagt var lika till sättet och alla vet ju att det inte alltid är helt lätt att hålla sams med sina släktingar. De både såg och kändes riktigt bra båda två så det var positivt.

Zooten var för övrigt riktigt rolig häromdagen hade masserat ena sidan men skulle ställa in honom för att gå och hämta in några hästar från hagen och tänkte att jag får ta andra sidan sen, där fick jag tji, han vägrade gå in i boxen så det var bara att ta andra sidan, då tyckte han att vi var klar så då gick han snällt in sen, riktigt rolig snubbe.

God kväll på er så länge 😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.