Kattjägarn och Hit Girl…

Herr Zooten har ju varit lite svår att komma på nåt bra kalla namn till men idag gav det sig själv , när vi skulle ta in han så var han i full färd med någon slags rodeo samtidigt som han jagade en katt som förmodligen lyckligt ovetande genade genom hans hage, och verkligen fick lägga på en ”rem” för att hinna undan, kattjägarn, jaja så man ju också ladda upp inför tävling.

Fair hon har ju en liten egenhet att hon går hur snällt som helst när man leder henne och går helt lugnt med frambenen men ibland och speciellt om det finns något spännande runtikring eller om det står nå människor och kollar och man går förbi då kan hon bara inte låta bli att sparka iallafall lite bakut . Jag vet inte om ni sett filmen Kickass med bland annat Nicholas Cage, där är det en väldigt liten tjej med som är ganska frän om man säger så… hon kallas för Hit Girl och ja det är väl ungefär Fair i ett nötskal.

De är verkligen ett gäng lustiga filurer… och tråkigt det blir det inte. 🦄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.