Juni, Juli, Augusti, allting verkar lättare då…

Kanske är det också därför det alltid känns som just den tiden på året går så hiskeligt fort. Ja hjälp vi är redan inne i Juni och är inte allt bara rätt och slätt helt grymt…det har varit soliga varma dagar och ljusa kvällar och nätter. Stanna världen en stund tack…

Å det går framåt, saker och ting tar sin tid men det händer saker, ibland kanske inte resultaten är de bästa siffermässigt men även inom det här finns det både hårda och mjuka värden. Glaset är definitivt mer halvfullt än halvtomt.

Den här veckan har det varit en start, man kan säga att vi chansade lite , det har ju varit krångligt för Zoot med voltstart så vi uppanmälde och han fick då stå ensam på startfållan, tänkte att det ökar ju chansen att ta sig iväg när inte det är alltför många hästar på honom direkt och nog fick han öva på voltstarter… det blev nämligen 4st omstarter innan de slutligen gick iväg i det femte försöket och hör och häpna , han höll sig i trav varje gång. Sen var det debut över lång distans 2640m och det blev ett rekord där och med sina dryga 22 000 på kontot var det duktigt gjort att ta sig in på en 5eplats,loppet var trots allt stängt vid 160 000:-.

Zooten i maskrosland

Chippen har definitivt gått framåt efter kvalförsöket i förra veckan. Väldigt pigg och han har fått en helt annan hållning i körningen och bättre spänst mycket positivt och erbjuder en helt annan körupplevelse, riktigt roligt är det.

Desideria har ömsom retat gallfeber på mig denna vecka med alla påhitt och allt stök hon överhuvudtaget kan hitta på samtidigt som hon varit fin när man tränar, så hon är anmäld till nästa vecka.

Lille Skutt (Tekna) har varit till banan och gått ett 2640m jobb och hon är startklar. Hittade en bild från förra året, tycker det är roligt att jämföra. Hon har verkligen vuxit ut och blivit en elegant dam.

Tekna 3 år
Tekna 4 år

Fair tränar på, blivit mycket mer stabil på alla sätt, jag tycker det är ett nöje att köra henne just nu . Musse är pigg och glad och där letar vi lopp. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.