Boiled…

Otroligt att det är så här varmt så här tidigt, det är ju oftare så att man får ha skoteroverall på sig till midsommar om man ska vara ute och de senaste åren har ju temperaturen på julafton varit ungefär densamma som till midsommar…man är ju ovan så man känner sig lite halvkokt men man brukar vänja sig fort.

I Söndags var det varmt som tusan med och Tekna och Zoot startade i Bollnäs, blev lite jäktigt då de gick i lopp1 och lopp 2 med samma vagn i olika hjulhöjd men ”grabbarna” jobbade på som i värsta formel 1 depån.

Tekna var ”rullig”och det blev pass och galopp vid flera tillfällen så det slutade med en diskning. Byta skor och nöta på.. hon har ju varit fin i jobben innan. Zooten gjorde det bra, han stod på tillägg och såg ömsom ut som han bromsade och ömsom som han tog i, han hade fått syn skuggor på marken som han skyggade för så där får det bli en jordbländare nästa gång, men när han glömde bort de farliga på backen så gick han bra framförallt till slut så han knep ändå ett 6e pris. Framförallt klarade han återigen av voltstarten trots 1 omstart så han lär sig mer och mer hela tiden, duktig.

Blev dock dåligt med bilder då man mest var på språng hela tiden och vi värmde första värmningen tillsammans också , det såg säkert lite skojigt ut med långstegande Zooten med lätt böj på nacken och sen den lilla rappa Tekna i rygg. Även om de är lite griniga på varandra hemma så skapar det lite trygghet att ha med en ”polare” hemifrån så det är nog väldigt bra för dem.

Men hittade en rätt rolig bild som jag inte publicerat som får hänga med den här gången som jag tog för några veckor sedan, snacka om att va smidig när det behövs…

Faktiskt så bjöd Zooten på ett rejält skratt i lördags då vi höll på att sko och han låg faktiskt och snarkade i sin box bredvid, då var han verkligen inte ängslig och dessutom så drömde han nog för då och då kom det små pipiga gnäggande läten från honom. Lät hur kul som helst .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.