Kvalfylld men lyckad dag…

Faktum är att jag faktiskt började tisdagen med ett morgondopp, vet inte om jag , badkrukan kan minnas att jag typ någongång badat före midsommar, åtminstone inte i vuxen ålder. Och ja det är ju en del klagomål också på värmen men det var längesedan hästarna var så mjuka och fina i muskulaturen, av sig själva så det varma vädret gör ändå gott.

Igår var det dags för Musse och Chippen på Bergsåker, Musse i ett p21 lopp och kval för Chippen. Musse var rejält på hugget idag innan värmningen och han är väldigt blank och fin och ”fit” nu så han ser ut att vara i riktigt bra form riktigt roligt att se honom. Han gjorde verkligen ett kanonlopp men det var lite struligt på vägen med galopperande hästar framför osv så han har liksom inte det där flytet man behöver. Att dörrarna öppnas framför en i stället för att slå igen skulle behövas .

Chippen såg lite morskare ut än senast faktiskt redan i värmningen och även om han är orutinerad och det mest ser ut som han springer runt och lallar på så kvalade han ändå på 1.20.3 så det kändes riktigt bra. Det har hänt mycket med honom på kort tid.

Intet är som väntans tider….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.