Midsommarkort…🌿

Idag fick jag för mig att dra nĂ„gra kort och har du hittat hit sĂ„ finns det nĂ„got meddelande till dig hĂ€r…

9 i stavar

En ensam man stÄr och samlar kraft, ibland fÄr du kÀnslan av att du lyckas ta ett steg framÄt men genast sÄ blir det tvÄ steg tillbaka, det kÀnns som det just nu Àr svÄrt att uppnÄ det du vill och det Àr troligt att du antingen precis har gÄtt igenom en tuff period eller sÄ stÄr du mitt i den nu, frÄnvaron av tur Àr pÄtaglig. Detta kort talar ocksÄ om att trots detta sÄ ska du inte misströsta för ofta kan sÄdana hÀr situationer vara början till vÄra allra största bedrifter men du kommer förmodligen inte att förstÄ varför du var tvungen att möta alla dessa hinder förrÀn situationen vÀl har vÀnt till din fördel.

Det Àr lÀtt att man kÀnner sig besviken och dÄ lÀtt hamnar i försvarsstÀllning gentemot andra men stöt inte bort de mÀnniskor som finns runtomkring dig som har goda avsikter för kanske finns hjÀlpen hos dem.

Var öppen för att ta emot bra saker, det lÄter vÀl enkelt men det Àr en lite djupare mening Àn sÄ dÄ det handlar mycket om hur man vÀrderar sig sjÀlv, du kan bara vara öppen för att ta emot bra saker i ditt liv om du tycker att att du Àr vÀrd det. Det kan ocksÄ tyckas vara en enkel sak att uppnÄ men pÄ riktigt om man rannsakar sig sjÀlv sÄ gÄr de flesta runt med olika förestÀllningar om sig sjÀlv, varför skulle det hÀr lyckas, jag har ju faktiskt misslyckats med de och de och , det hÀr Àr jag inte sÄ bra pÄ, den och den Àr mycket bÀttre Àn mig pÄ det hÀr osv.

Vet du, det som har varit det har varit och det finns faktiskt inte lĂ€ngre …lĂ„t inte det ta glĂ€djen och din kraft som du ska anvĂ€nda i nuet och i din framtid. Alla dessa kĂ€nslor av skuld och att inte vara vĂ€rdig det Ă€r sĂ„dant som faktiskt gör att det Ă€r svĂ„rt för dig att mottaga det du vill ska komma till dig, hĂ€r Ă€r en vĂ€ldigt enkel övning som Ă€r ganska avslöjande om hur du tĂ€nker om dig sjĂ€lv: Hur tar du en komplimang? Vilken fin klĂ€nning du har… och vips har du svarat Ă€sch den hĂ€r gamla trasan. Redan hĂ€r var det svĂ„rt att ta emot, eller hur , Ă€ven om nu klĂ€nningen Ă€r frĂ„n julen 2011 sĂ„ handlar det inte om det utan att nĂ„gon visade dig uppskattning av nĂ„gon form , sĂ€g tack och ta emot det i stĂ€llet. TrĂ€na dig helt enkelt pĂ„ att ta emot ,och inte förminska dig sjĂ€lv.

Visst Àr tanken god att du ska tÀnka positivt och att vara tacksam nÀr vi sÀnder ut vÄra intentioner om vad vi önskar oss men det kan bara vara effektivt om vi faktiskt tycker att vi förtjÀnar att fÄ det vi vill ha. Det Àr faktiskt inget sÀrskilt du mÄste göra eller Ästadkomma för att vara vÀrd just det du önskar mer Àn att faktiskt helhjÀrtat kÀnna och tro pÄ att du faktiskt Àr vÀrdig.

HÀr handlar det om att förstÄ och att anvÀnda sig av den kraft du sjÀlv besitter. Det ligger en viktigt tid nu framför dig du Àr alkemisten i ditt liv och precis som alkemisten kan förvandla metall till guld sÄ finns det möjligheter att omvandla svÄrigheter du mött eller Àr i just nu till vÀlsignelser. Det ligger möjligheter framför dig nu , tvivla inte pÄ det och att du har styrkan att fÄ dina drömmar att bli verklighet.

Ryttaren

Avslutningsvis talar detta kortet om att det finns ett meddelande , en nyhet som kommer till dig snart, ryttaren pĂ„ bilden har en vĂ€ska och ett brev i handen, lĂ€gg mĂ€rke till att hon sitter pĂ„ en karusellhĂ€st och karusellen Ă€r den ultimata metaforen för en ny cykel och jag menar inte en Crescent utan vi har ju olika cykler i vĂ„rt liv och för dig Ă€r det ny nu som ska ta din början och jag önskar dig en trevlig resa….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.