Helgens budskap

Kände att det var dags att dra några kort och som vanligt ta det som resonerar och lämna resten.

Kejsaren

Det kan vara så att du befinner dig i en tid av egen stor styrka, kanske ser du det inte själv man blir ju som sagt ibland lite hemmablind men ibland kan det vara bra att lyfta blicken och se saker och framförallt sig själv ur ett nytt perspektiv, på bilden syns också örnen som kan betrakta saker från ett ovanifrånperspektiv utan att alltid vara delaktig. Kejsaren står för stabilitet och det kan vara så att du skänker stabilitet åt andra eller om du befinner dig i en situation där du söker just mer stabilitet så kan det komma in en maskulin energi som kan erbjuda stöd och stabilitet i form av goda råd.

Ibland kan vanans makt lite göra att du känner det som du kört fast och det är svårt att bryta invanda mönster och beteenden även fast du vet att saker skulle kunna bli bättre om du valde att bektrakta saker och göra dem på ett annat sätt.

Tänk på att det aldrig är för sent att välja något annat, något nytt, helt enkelt välja en annan väg, i vad det än må vara, dina tankar, beteende eller val i livet. Detta kortet talar om alla de oändliga möjligheter som finns framför dig om du bara är öppen för att se dem, för ibland kan de dyka upp på de mest oanade ställen och vid de mest oväntade tillfällena.

Till sist en liten påminnelse om att se de goda och härliga och enkla sakerna i livet som finns runtomkring oss varje dag som vi kanske inte tänker på medan vi är upptagna med allt annat. Passa på nu under semestern att stanna upp och njut av allt det goda som finns runtomkring dig även om denna sommaren kanske inte blev som du tänkt dig, njut av en god bok, lär dig något nytt eller vad det nu än kan vara som får just ditt hjärta att sjunga, vänta inte… gör det nu. Tro mig du har förtjänat det🦋🦄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.