Inspirationstisdag

Idag delar jag med mig av ett avsnitt från Natalie Ledwells Inspiration Show.

Om alla saker man har och vad man ska göra med dom, tror vi alla varit med om det där när man ska röja ur tex ett förråd och intentionen är glasklar, nu ska jag ta tag i det här och 5 min senare står man och kliar sig i huvudet, -shit det är så mycket så var i helskotta ska jag börja nånstans.

Om avsnittet:

Like many other transitions in life like divorce, a sudden change of job, or your kids moving out – downsizing your home can be very painful. A home represents a cherished period in someone’s life, and moving represents closing this chapter. But do you have to look at it this way? On this very informative episode of The Inspiration Show, my guest Sharon McRill, discusses the many gifts that come with letting go and making space in your heart and life for something even better. If you have a hard time “letting go”, then make sure to watch this great interview!

youtu.be/6mZMyF33cz4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.