Lugnt…

Denna vecka har det varit lugnt på startfronten, vi laddar inför kommande vecka.

Nästan så man tror vissa dagar att Tekna blivit vuxen, hon har inte hoppat eller på något sätt haft sönder vattenbaljorna i år, ifjol sommar var hon helt hopplös, kommer inte ens i håg hur många hon gjorde av med.

Tekna står och ser lite smålurig ut

Just det här med vattenbaljor är ju rätt intressant eller iallafall hästarnas förhållningssätt till dem. Som sagt Tekna levde mest rövare med sina i fjol, Musse tycker de är lite obehagliga som den lilla ”drama Queen” han spelar ibland. Fair har ju försökt bada i sin så det är egentligen bara Shippen och Desideria som nöjer sig med att dricka ur den.

Tekna sköter sig grymt fint i ridningen och igår var hon och Shippen ut på en tur i skogen så bra att de kan få det varierat och väldigt roligt att hon och Molly kommer så bra överens , det syns på hästen att hon verkar tycka det är väldigt roligt. Så glad för detta för jag tror det blir mer balans i hennes tillvaro då hon är typen som lätt stressar upp sig , just nu verkar hon trivas förträffligt och nästa vecka är hon anmäld till kval.

Musse startar till veckan i ett vanligt lopp och det skulle vara så fint om han kunde få med sig lite poäng för han har ju kämpat på ett tag i under 100 poängsklassen och då är det svårt att få till startillfällen.

Fair har varit lite uppe i varverna ett tag men jag är väldigt nöjd med hur hon ser ut nu, hon har verkligen blivit riktigt snygg (måste försöka få till nåt bra foto) fina muskler och hon ger ett helt annat intryck, hon måste ha växt lite också.

Desideria har börjat träna och hon är verkligen en klippa, ibland gruvar man ju sig för när de varit borta ett tag för de kan ju vara rätt ”stolliga” när man ska sätta igång och hon kan ju vara rätt vass i många sammanhang med hon har varit lugn som en filbunke, hur fin och trevlig som helst att köra, verkar överlycklig över att äntligen få göra något.

Shippen verkar tagit sista äventyret på bra sätt, han var varit pigg och sprallig och börjat kaxa upp sig mot de andra hästarna så det verkar vara gott gry där. Han är anmäld till kommande vecka. Han verkar också ha skaffat flickvän, det kom ju en ny brutta till stallet häromdagen och hon verkar ty sig mest till Shippen och Musse, smart tjej med andra ord… för märrarna i stallet de kan vara några riktiga bitchar när de vill det.

Nya bruttan heter Tina och är en liten lätt modell med nätt, vackert huvud och trevlig uppsyn ska bli spännande att se resten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.