Tur i otur đŸ€

Travdag BergsÄker igÄr, Musse var ut i ett lopp över 2640m och det gick fort till en början och Musse kördes invÀndigt, det tog stopp framför mot slutet men han var seg ocksÄ sÄ det var nog inte hans bÀsta dag heller, det var bara att ladda om för Tekna skulle ut i kvalet och till en början verkade det riktigt bra , hon var lugn i vÀrmningen och inte alls sÄ pÄ som hon brukar kunna vara, att hon bara drar och drar.

Men sen spĂ€nde hon till dig nĂ€r vĂ€l starten skulle gĂ„ och det blev en galopp dĂ€r och vĂ€l en till innan hon hittade lugnet och flytet för den spann hon pĂ„ bra och det var hĂ€r för en gĂ„ng skull turen kom in, hon kvalade precis pĂ„ tiden sĂ„ dĂ„ Ă€r kvalet avklarat nu fĂ„r vi fortsĂ€tta med trĂ€ningen med andra hĂ€star, positivt dock att hon inte lĂ„g pĂ„ som ett tok , ett steg i rĂ€tt riktning nu Ă€r det bara resten kvar dĂ„ đŸ’Ș…

Sen levde hon rövare nĂ€r hon vĂ€l var avselad och skulle till duschen man kan liksom inte tro hur mycket hon kan spela upp sig och hitta pĂ„ dĂ„ hon för det mesta ser sĂ„ liten och behĂ€ndig ut. Krut kommer oftast ur smĂ„ förpackningar…đŸ§šđŸ’„

Pigg och glad var hon pÄ morgonen med sÄ allt bra med magen och dÄ Àr man nöjd.

Busfia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.