Veckans betraktelser , telefonkiosken och släng dig i väggen handduksvanen…

Tittade på Morden i Midsommer häromdagen går och hajjade till när jag såg en telefonkiosk, finns såna längre? Ja tydligen på Englands landsbygd, alltså måste ju Stålmannen ha flyttat till UK också, jag menar vart ska han annars byta om ? T om kuskarna får ju byta om lite varstans på travet nu och vissa hamnar t om på bild på bästa travsändningstid, lite taskigt tycker jag, det var helt klart bättre på Stålmannen och telefonkioskernas tid.

För några dagar sedan lyckades jag se lite på något gammalt avsnitt av Superstars och de visade ett klipp på Kajsa Bergkvist när hon tävlade i höjdhopp och hälsenan gick av,,, ajaj gaffelband tänkte jag så skadad man är… av hästlivet.

Sen blev man ju lite sugen på att prova på nya trenden man sett på facebook nu i semestertider när folk har tid att vara lite mera extravaganta… hästarnas svar på handdukssvanar.

Spånhjärtat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.