Veckans betraktelser

Nyligen så såg jag en grej på facebook som var ungefär så här…

Fredag= Juni

Lördag= Juli

Söndag= Augusti

Och så bra det stämmer… fredag man har hela helgen framför sig känns inspirerande och härligt, lördag ledig det är idag festen ska vara eller nåt annat trevligt man sett framemot, söndag fortfarande ledigt men den dagen då ångesten smyger sig på i att helgen snart är över… lite som med Augusti , då ska allt hinnas med och upplevas innan det är för sent och vintern snart är här, varje solvarmdag ska tas till vara för kanske är det den sista, hua tycker det blir lite halvjäktigt faktiskt.

Igår var det iallafall dags igen för provlopp med Tekna, vi höll hos fortfarande till 1.40 loppet och vilka stormsteg det har gått framåt med, lugn och fin igår innan vi skulle åka trots mycket tjo och tjim på gården, lugn och fin och världsvant uppträdande i princip hela tiden , det var nästan som hon sa jippie i dag händer det nåt.

Jouni värmde själv och Jessika körde i provloppet, rygg ledare och blev inte störd fast ledaren galopperade utan fortsatte och sen körde hon en bit efter mål och hon uppförde sig exemplariskt hela vägen. Vilken fröjd och nog för att jag är väl partisk men va fin hon är när hon slappnar av och det bara flyter på, och så nöjd var hon. Hon blir så oerhört stolt när man berömmer henne så det blir mycket sånt.

Läste häromdagen artikeln om när Patrik Kittel berömt en tjej på en tävling, så fin artikel och ja tänk vad saker och ting skulle vara så mycket roligare om vi bara blev duktigare på att lyfta varandra vilken helt annan atmosfär det skapar.

Två pållar ska starta imorgon, resten tränar på, tycker Fair blivit ännu mer harmonisk sista tiden, Tina har jag kört några gången och är ju en typisk( ner med skallen häst) ville gärna gå i lite pass i början men det har blivit betydligt mindre och hon har blivit mycket piggare. Desideria känns fin har t.o.m. skaffat sig nåt trivselkilo i sommar, vilket bara det är otroligt när man vet hur det varit förut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.