Zoo eller terrarium…

Ja jisses det är tur att man inte är lättskrämd… kom helt oförhappandes in i fikarummet i stallet efter dagens jobb och någonting ringlar på under bordet, what men konstaterade rätt snabbt att det var en kopparorm eller ja det är väl en kopparödla egentligen så ingen fara, men borde man bli förvånad egentligen vi skulle ju kunna öppna zoo eller kanske ännu bättre, terrarium ,vi har ju haft allehanda mystiska besök här under våren/sommaren, paddor, skogsödlor och nu en kopparorm/ödla så man börjar ju nästan känna sig som Skansen- Jonas.

Med hästtermer så var det iallafall en fux….

Kopparfuxen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.