Still alive….

Ja det var ju ett tag sen jag skrev men det händer så mycket på dagarna, hästar, träning, ja ni vet… i sommar började jag också en kurs i vad man kan kalla personlig utveckling som är internetbaserad och som varit sjukt givande hittills, har fått lite nya kontakter världen över som har inspirerat mig mycket, en av dem har travhästar och bor i USA och har haft en del problematiska hästar, och någonstans i allt det här väcktes också ett intresse för aromaterapi och då framförallt regndroppsterapi så det har blivit en del studerande när tillfälle har givits.

Annars så finns det inte mycket att klaga på så det tänker jag inte göra, I helgen var det ovanligt lugnt, det var första lördagen på länge som vi inte var iväg på provlopp. Desideria och jag såg en lokatt ena morgonen här, häftiga djur och det är väl det närmaste man kommer ett lejon här🦁.

Det känns som Tina börjar komma mer till rätta i körningen nu och känns lite mindre stressad. Fair är lite upp och ned i humöret och Tekna har tagit passage till en ny nivå, hon kan numera trava helt på stället med benlyft som skulle göra mången dressyrhäst avundsjuk så hon verkar må prima. Svullnaden på Shippen har gått ned och han verkar vara på hugget igen. Musse hade rodeo idag i hagen så även han verkar vara på g.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.