Hon är en duva… och ibland ett lejon.

Hon är bufflig.. och hon gnäggar som från djupet av en whiskeytunna, det är därför lätt att tro att att hon är liksom mycket pålle och nästan lite okänslig men det är där skenet bedrar, där under ytan finns det en liten duva, en som vill vara en duktig flicka och som behöver känna sig som just duktig, det behöver vi väl alla mer eller mindre eller hur… sen är det väl just det som är tjusningen med ston just den där lite ”splittade” personligheten, både stark och skör på samma gång som ställer mycket krav på dem som hanterar dem.

Men ”nobodys perfect” varken 4-benar eller 2-benta och det blev en galopp i starten idag innan Tekna fann benen men sen var det full rulle, vilket är det bästa för henne, hon blir lätt lite tveksam om man ligger bakom och smyger, än så länge arbetar hon på bäst när hon ligger bredvid annan häst och får ”dra på lite” mer skärpt då. Hon tappade en hel del på sin galopp i starten men sen skötte hon sig exemplariskt och visade precis upp den sidan vi sett hemma, duracellkaninen som bara maler på och som gärna skruvar upp tempot själv allteftersom och som tycker det är så roligt att springa och idag var det första gången i ett”riktigt” lopp på banan som den sidan kom fram. Den där spänningen som dykt upp i tävlingssammanhang och som gjort att hon sett ut som hon travar med stolpskor var äntligen väck. Hon gjorde ett jättefint lopp efter galoppen och gjorde en mycket strong upphämtning (som ett lejon) till en 3eplats med en rejäl rekordsänkning. Superduktig tjej🦄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.