Tålamod och Hur man motiverar sig när allt suger…

Ja som sagt jag är ju en positiv person men alltså ibland….blir även jag trött, hua vilken vecka.

Avloppet hemma jävlas ju från och till och nu är det till, mer eller mindre besvärliga stopp som liksom inte går att få hundra ordning på, lite symboliskt kanske för det känns som att det går rätt trögt även inom andra områden just nu. Mitt i den här röran så säger även varmvattenberedaren upp sig.

Trooper har känts jättefin i träning, pigg och glad och smidig på ett helt annat sätt än tidigare, värmde bra i torsdags och från spår 5 blev det sen bara trångt från start och galopp och pannkaka på det…

Tekna samma där har känts fin och fungerat bra ända tills igår, yr i mössan och det blev två galopper och så var den dagen förstörd…. jajamän det går bra nu.

I-landsproblem japp jag vet men trots allt en del av den verklighet som jag befinner mig i och ja roligare kan man helt klart ha det.

Men sådärja nu har jag gnällt av mig lite så kan man lägga det till handlingarna och gå vidare och jag har ju ett tips när man hamnar i en svacka och det är boken , Hur man motiverar sig när allt suger.

Har ni tänkt på det att när det går bra för någon då är folk väldigt snabba att tala om för den att man ska passa på att njuta för ingenting varar för evigt… inte så himla positivt egentligen det finns ett väldigt bra citat i boken som har ett lite annat perspektiv och vänder på detta som har blivit något av en ledstjärna för mig….

” Ingenting varar för evig, inte ens de mest överjävliga av tider” och ja det brukar stämma minst lika bra som det förstnämnda. 🙂👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.