Thieves

Namnet *Thieves, betyder tjuvar * har en mycket intressant historia.Thieves® skapades med utgångspunkt från forskningen om fyra tjuvar i Frankrike som genom att skydda sig med nejlika, rosmarin och andra väldoftande växter då de rånade pestoffer undvek att själva bli smittade. Thieves är en patentskyddad blandning som har universitetstestas och påvisats vara effektiv när det gäller att skapa ett stärkt immunsystem och genom detta även en bättre hälsa.

Det var 1997 vid Weber State University som Thieves testades för sina starka antimikrobiska egenskaper. Oljan från kanelträdets bark har testats och jämförts med antibiotika och penicillin för att utvärdera hur effektiv den är mot bakterierna Escherichia coli och Staphylococcus aureus. Utvärderingen av undersökningen visade att effekterna från kanelbarks oljan mycket väl kunde jämföras med antibiotika och penicillin för bekämpning av dessa två bakterier

Under förkylnings- och influensaperioder stryker man på fotsulorna utan att behöva blanda ut den med vegetabilisk olja.

Att göra detta innan man går till arbetet eller skickar iväg barnen till skolan kan hjälpa till att stärka immunförsvaret och minska risken att bli smittad av olika bakterier som kan finnas i omgivningen. Oljan kan också användas i en doftspridare när man kommer hem efter arbete och skola för att skapa en ogynnsam miljö för eventuella bakterier som man har ”fått med sig ” under dagen.

Thieves innehåller oljor av:

Kryddnejlika, har använts sedan urminnes tider för att hjälpa kroppen att bekämpa infektioner. Det är en av de mest antimikrobiella och antiseptiska av alla eteriska oljor. Den bekämpar svamp, virus och infektioner

Citron, innehåller egenskaper som förstärker immunitet och främjar cirkulationen och lymfatiska funktion.

Kanelbark, nämns i hela Bibeln och är värdefull för att hjälpa kroppen att bekämpa infektioner.

Eucalyptus Radiata, är och har varit en värdefull ingrediens i folkmedicinen; den är bra för att stödja andnings och sinussystem.

* Stärker immunförsvaret

Rosemarin brändes som rökelse för att skydda mot infektion av kulturer under många århundraden. Denna ört stödjer immunförsvar och förbättrar mental klarhet.

* Eliminerar luftburna bakterier

* Bekämpar överbelastning i näsa, bihålor och andningsorgan

* Energigivande

Användning:

Blanda med en matsked vatten, gurgla och svälj mot sårig hals.

Applicera på bröstet och halsen för att motverka bronkit.

Sätt en droppe på din tumme och pressa mot gommen för att  motverka huvudvärk.

Applicera direkt under fotsulorna för att motverka förkylning och influensa.

Andas in oljan från en doftspridare – när du har lunginflammation

Blanda några droppar i honung eller agave för att lindra hosta.

Inandas och applicera för att minska huvudvärk från bihåleinflammation.

Sen kan jag säga er sak till eftersom jag själv använt denna nu ett tag, den doftar helt enkelt ljuvligt, så höstens kur för min del för att hålla mig frisk är mycket D-vitamin och en daglig dos Thieves.

Om det finns någon som känner sig manad att testa så beställer jag med jämna mellanrum oljor till Raindropmassagen och detta kommer från samma ställe så det är enkelt fixat. Vill man provlukta och kanske kolla så att man inte är allergisk så har jag en flaska för det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.