Jomenvisst serru….

Rätt så fullspäckad vecka… måndag trav Umåker med Desideria, ngt ringrostig och uppanmäld fick ett snällt lopp för att förhoppningsvis komma igång. Lugn och fin och nöjd, inte nervig utan allt verkar vara i sin ordning ,det saknas lopp i kroppen. Allt bra efteråt.

Tekna var på vift häromdagen och passade på att leka showjumper , hoppade över ett dike och sen såg vi mest en svart streck , ( som en kutande Oreokaka , har ju en vit bläs) inslagen i rött täcke,allt gick bra tack och lov. 🙏

I fredags var det Trooper tur att äntra ovalen och han såg väl ungefär ut som vanligt vid värmningen, har ser lätt seg och oengagerad ut om man säger så, med lite balans och utrustningsändringar till loppet så var det lite av en ny häst av det intryck han helt plötsligt gav, den häst som man sett glimta till ibland visade sig, tråkigt nog är han ju fortfarande osäker i starten och det blev en galopp där han tappade mycket och de öppnade första 500 efter 15 nåt och första 1000 efter 17,5 och bra precis då hade han kommit ikapp klungan och sen jobbade han på hela vägen och kom in som 7a i mål, men det bästa var att det såg verkligen ut som han vaknade till nu på riktigt, Bravo Souper Trooper. 🐴

Tekna får nya ”dojjor” och Trooper hejar på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.