Lite resultat och TGF Amazon…

Ja det var ett tag sen… vart ska man börja, hm Tekna var ut förra veckan, rätt så strulig dag, körsvensändring , lite transportbekymmer men vi kom iväg till slut. Betydligt lugnare tjej nu på alla plan trots att hon inte fick något resesällskap, lugn och fin mest hela tiden men spände till sig vid starten och galopperade , gick bra efter detta fick ett schysst lopp och kom in som 6a. Nya tag 🙂 förr eller senare så…

Tekna i Gävle

Desideria och Trooper fick följas åt till Skellefteå på lördagen och Desideria var ”smällfin” men blev lite väl på i loppet så hon ”kvävde” sig, tog sig i mål som 6a även hon.

Trooper har ju emellanåt en del egna idéer och så även denna kväll och kusken gjorde det mkt bra som fick honom på rätt köl och de tog sig iväg från start. Lite väl kort lopp för hans del och med 20 m tillägg så gjorde han ett väldigt bra lopp och det kändes som det behövde vi allihopa, han tog sig in på en 3eplats som jag tyckte gav mersmak.

Desideria laddar
Trooper laddar

I övrigt så är det utöver allt annat mycket hästrelaterade utbildning nu för min del, det bara ramlar över mig nya intressanta saker att lära mig , många talar om detta år som trist och isolerat och hur jobbigt det varit, för mig har det handlat om en rad syncroniciteter som det ena lett till det andra och nya perspektiv och kunskaper på löpande band, tråkigt nog finns det väldigt lite bra böcker och media i utbildningsmaterial översatt till svenska så därav en del av rubriken, Thank GOD for Amazon….

Det är verkligen så det finns en hel värld därute med så mycket kunskap att ta del av och trots den rådande situationen i världen är det mesta ändå tillgängligt tack vare all modern teknik, tacksam över att leva ändå i detta tidevarv där all information ändå är så lättillgänglig bara man behärskar det engelska språket. Men som sagt det finns så mycket bra som jag tycker är tråkigt att det inte kan komma fler till gagn pga att det inte finns översatt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.