Nämen men nu måste vi väl ändå vända blad…

När jag var yngre så hade jag en kompis som också höll på med hästar som vi lite skämtsamt brukade kalla ” svensk mästare i otur” då denne lyckades med de mest osannolika sakerna emellanåt.

Och ja jag tänker inte ta upp alla detaljer denna vecka som figurerat omkring runt omkring mig men bitvis flera gånger har jag hört min farmors röst i huvudet, hon brukade liksom säga när allt gick på tok att ” Men jag tror Faan är lös… lite så har det varit, kulmen tycker jag ändå Trooper råkade utför, det ska Gudarna veta att det har ju liksom inte riktigt varit spikrakt med honom, stor och för det mesta snäll men med grymt mycket egna idéer och ganska bekväm också, men det har tagit sig allteftersom och han har börjat ta i mer och mer, det har krånglat med voltning och sist ja då var det ju haken på automatkäkens spänne som öppnade sig och hakade i ena tömmen så käken gick inte att dra upp, så blev det pannkaka , nu senast allt kanon på förhand, autostart , dvs ingen voltning och ett niondespår perfekt det med, möjligheten till problem med käken eliminerad minutiöst. Hästen sköter sig prickfritt och såg faktiskt ut som att nu har jag börjat hajja lite vad det här handlar om, tyvärr händer det en ganska osannolik sak till då de missar helt starten är inte på plats när bilen börjar rulla och får jaga efter redan där så egentligen blev nog hans lopp mer 2640m än medel, han som är väldigt seg ensam sprang ju ikapp iallafall fall men det hela var bara märkligt. Så Just nu är Trooper ”otursmästaren” men nu måste det väl bli ändå bli en ändring snart för honom.

Han är ju verkligen en kul kille 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.