December…

Vad tiden går… vi är inne i December och tänk snart är detta år som nog inte blev som så många tänkt sig till ända och det känns skönt, nu behöver man något av en fräsch start. Jag ser framemot ett nytt år för det känns som jag har så mycket idéer och inspiration till nya saker som jag vill testa. Nya stigar som måste utforskas. Det är en sak som är säker när man hela tiden i bakgrunden bedriver studier så dyker det också hela tiden upp nya saker som är intressanta och som man kan göra något med. På något sätt är det ändå något som blivit mer påtagligt under det här året med social distansering att åtminstone jag iallafall kunnat vända mig lite mer (inåt) och genom det halkat in på nya bananskal som intresserar mig

Jag har påbörjat nästa inlägg om hästars chakran men vi får se när det blir färdigt. Håller på med en kurs i Reiki (animal practitoner) också just nu och som sagt det saknas ju inte direkt övningsobjekt, Musse och TS är stora fan och Tina, Tekna och Desideria gillar ju det mesta i behandlingsväg och det är lite spännande när man har en häst på gången och håller på med något så är alla andra med på sina håll tex på kvällen när de alla är inne. Det blir en mycket intressant gruppatmosfär.

Skulle börja fixa lite hemma inför julen idag tänkte jag, det gick visst över, hittade denna när jag kom hem idag:

Det var rätt länge sedan jag beställde den men har inte blivit av att jag tittat, wow men så mycket information så jag måste stänga av efter tag för att hinna med och processa. Har läst och hört mycket om denna Regan Golob och det har gjort mig väldigt nyfiken.

Mycket intressant och användbart så här långt och då har jag bara tagit mig en kvart in i filmen ungefär så mer lär det bli, var så säker…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.