Tuffa tider,positiv och kort..

Det är väl just det det är nu, den mörkaste tiden på året, det mesta är halvsegt i vanliga fall, folk är trötta och stressade i och nu är det väl än värre på grund av coronaföljetongen som det inte verkar bli nån ände på inom det närmaste. Å nog märks det , vi matas ju med negativa budskap nu dagligen, vet inte om ni håller med men en sak jag lagt märke till senaste tiden är vad många som blivit väldigt dömande gentemot andra, som att det enda man har att prata om vad andra gör eller inte gör osv och allt i en negativ anda , när det redan är så mycket negativt i omlopp i media och i stort sett överallt så känns det ju inte som att vi dessutom behöver ” slå på varandra” ännu mer, vem gagnar det? Inte nån vad jag vet… Näe vore inte tiden nu att försöka lyfta upp både sig själv och sina medmänniskor för jag tror alla kämpar efter bästa förmåga.Å helt ärligt så finns det ju ett väldigt bra talesätt ” Den som är utan synd må kasta första stenen” har alltid tyckt det är applicerbart på mycket…🪨

Idag drar jag två kort ur några nya lekar och hoppas att det är något som kan ge lite ljus och mod till er alla därute som kämpar på i tillvaron.

Wild Kuan Yin Oracle

Och du , låt inte andra släcka ditt ljus, stå upp för dig själv och din sanning…

Great and full

Detta kortet handlar om tacksamhet, man väljer om man ser bägaren som halvfull eller halvtom, kanske fokuserar du mycket på de jobbiga omständigheterna på saker du har förlorat eller saker du inte har just nu, försök skifta perspektiv och se det du har att vara tacksam över, tak över huvudet, att vara frisk, mat på bordet familj,vänner även om ni kanske inte kan träffas just nu. Känslan av att vara tacksam för det man har fungerar lite som – Sesam, öppna dig för ännu mer positiva saker ska flöda in i ditt liv ha tillit till att de är på väg, även om du inte kan se dem ännu.🦄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.