Vintersolståndet

Vintersolståndet närmar sig med stormsteg och snart går vi mot ljusare tider 🌞 vilket känns välbehövligt , Guns N Roses känns som de varit högaktuella den senaste tiden för ” November Rain” har det väl varit åtminstone ända tills nu.

Dragit tre kort för de närmaste dagarna inräknat med skiftet vintersolståndet.

Here we go…

Här handlar det om att släppa taget… vissa dagar måste du släppa taget om din kamp att till varje pris veta allt, ha alla svar och kanske fokusera på annat ett tag. Det handlar om att vara trygg i att inte veta allt ännu. Det är ovissa tider och de flesta av oss har väldigt mycket att fundera och också oroa sig över.

Din roll är att sätta upp mål och intentioner om vad du bil uppnå och skapa, handla därefter en sedan ta ett steg tillbaka och låte det som ska ske ha sin gång. Det finns en plan för oss alla . Ibland kan saker komma till oss på ett oväntat sett eller kanske i en annan förpackning än vad du väntat dig… Genom att se lite djupare kan upptäcka att det var precis rätt det som blev ändå.

Åtta i svärd kan verka dystert och mörkt och det speglar nog lite av det många upplever just nu, man känner sig låst och begränsad, isolerad och ensam, allt står stilla och man väntar, men på vad ?. Men det hänger lite samman med det förra kortet, att släppa saker , att ha tillit och att även om saker kan upplevas kaotiska runtomkring nu så kan det vara så att i det kaoset kan man hitta de saker man behöver släppa taget om för att återskapa en ny ordning, en bättre, ”Ur kaos skapas ordning”. I ensamhet kan också du stilla ditt sinne och här du kan få syn på de saker som begränsar dig som annars inte är synliga när det mesta är Ok, men inte bra, men det snurrar på. Det finns möjlighet till eftertanke och så småningom kan du ta de nödvändiga stegen mot förändring om du så önskar.

Känns som ett positivt budskap, det kommer in något nytt och bättre även om det känns tungt för många av oss just nu,

En sak som kom till mig är att på de två sista korten syns fåglar, korpar

Korpen är en fågel med hög intelligens och bästa förmåga att anpassa sig till nya situationer. Indianerna anser att den kommer med ljus från det allra svartaste i kosmos. Därför är den kopplad till skapande, kreation och visdom.

“Even today Native Americans say they are good signs and counter the effects of bad spirits. They are a sign that danger has passed and will bring good luck. Because they fly high toward the heavens, they can take prayers from the people to the heavens and, in turn, bring back messages from the spiritual realm

Hur passande var inte detta ❤️

Trevlig helg 🦄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.