God jul 🎅🎄🦄

Igår var det den traditionsenliga uppesittarkvällen, fast i år det skulle vara bättre med ”utesittarkväll”, såg lite på nyheterna häromdagen just det där med hur uteaktiviteter och grillning fått ett uppsving, det är väl härligt med lite nytt.

Många tycker att julen tappat mycket av sin glans i år i och med att ingenting är som vanligt men jag tycker det faktiskt är spännande för handen på hjärtat så är väl ändå mycket rätt uppstyltat och belagt med stress kring jul, det är så mycket man ska hinna innan och gärna under och sedan efter.

På så sätt tänker jag i år blir det en jul för en själv, inga tider att passa man kan faktiskt ta det lugnt, äta kan man göra vad man vill och när man vill. I denna hektiska värld så får vi faktiskt chansen att släppa på alla måsten , om vi ser det som en möjlighet istället för en begränsning så kan vi ta hand om oss själva lite extra i jul.

Hästarna fick cellsalter i julklapp och än så länge verkar de föga imponerade, det var inte direkt så man möttes av tindrande ” barnaögon” när man presenterade det för dem.

God Jul på er 🎅🎄🦄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.