Budskap på juldagen

Kände för att dra några kort så här på juldagen, jag tycker det känns som det ligger bra saker i luften nu trots de rådande omständigheterna och det är kanske inte för intet, det finns något som kallas A Christmas Miracle…

Därför blev jag nästan lite full i skratt när detta kortet dök upp, det handlar om att fokusera på det som är bra, det du är tacksam över, det du vill ha mer av för where your attention goes , the energy flows.

Vad det gäller mirakel och magi så tycker jag Albert Einstein sade en väldigt bra sak:

”Det finns endast två sätt att leva livet. Ett som om inget är ett mirakel. Det andra som om allt är ett mirakel.”

Det känns som den sista delen där är den som faktiskt gör livet betydligt mer intressant och magiskt. För övrigt så blir det mer fokus på genialitet och det är precis det som nästa kort handlar om, din egen unika genialitet för vi alla besitter den men allt som oftast har vi så mycket att stå i så vi glömmer bort det och det känns ju lite konstigt att prata om genialitet för då tänker man gärna på sådana som Einstein och då är det lätt att känna sig väldigt liten i jämförelse men även här sade Einstein något klokt:

Alla är ett geni. Men om du dömer en fisk efter dess förmåga att klättra i träd, kommer den leva hela sitt liv i tron att den är dum.”

Din speciella talang kanske inte är något vetenskapligt eller avancerat, det kan vara att kunna prata med människor eller kanske vara en god lyssnare och det är saker som betyder mycket speciellt för dem vars liv du berör, i vissa fall även livsavgörande. Så jämför dig inte med andra, du är viktig.

Redan de gamla grekerna trodde på att varje människa hade ett speciellt geni somverkade som en guide eller vägledare genom livet och som inspirerar dig med nya idéer som för dig framåt såväl personligt som för hela det mänskliga släktet.

Man kan säga att detta geni är ursprunget till alla kreativa uttryck och när du följer dess vägledning kan fantastiska saker hända och en sak som är tydlig nu är att många verkar ifrågasätta sina liv och vart de är på väg och vad de egentligen vill göra, hörde en historia för ett tag sen där människor som jobbat enormt hårt i princip jämt(övertid) i och med Covid-19 och dess konsekvenser egentligen aldrig haft tid att reflektera men nu pga av brist på kunder plötsligt börjat värdera saker annorlunda och nu tycker tiden är mer värd för dem och vill jobba mindre. Ganska häftigt tycker jag.

Det här sista kortet tycker jag knyter ihop det hela på ett väldigt bra sätt och lägg märke till att ljusstyrkan ökar nu i dessa kort, mer ljus och mera färg är på väg in, Change is in the air….

Har en lite anekdot till det och en förändring som jag ser framemot är att slippa bara julmusik på radion fr det känns ju som den enda jullåt som inte är sönderspelad är den här:

Snart kommer änglarna att landa- Ulf Lundell

God fortsättning 🎄🥰🦄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.