Dagarna däremellan

Ja alltså jul och -nyår, det är ju där vi är just nu och imorse kom filmfrasen från Jaws) eller Hajen….

– You re gonna need a bigger boat… för ärligt talat hur mycket har det inte regnat nu i det sista? Är det försent att bygga en ark?

Har passat på att ha lite spadag med pållarna, de har lyssnat på för dem anpassad musik och så har jag passat på att öva mina Reiki – skills, går en kurs som förhoppningsvis kommer leda till en master så småningom.

Hade lite flax häromdagen när jag lyckades byta kanal precis till dokumentären om Peder Fredricson började, han är verkligen en inspirationskälla och vill testa nya saker läser mycket och vill hela tiden utveckla sig, blev lite glad när jag såg den här ligga framme hemma hos dem:

Den ligger också på vårat soffbord och i ärlighetens namn så kan man ju behöva lite motiverande citat nu eller hur ?

Kikade lite i boken och fastnade för det här, för visst är det ofta så att att det inte alltid är helt lätt att gå sin egen väg även om man har stakat ut den och man känner i hela kroppen att det är rätt men så kommer alla synpunkter från andra och plötsligt börjar man bli lite skraj för att bli betraktad som en skum kuf, däri ligger det riktiga modet tycker jag att inte bry sig om vad andra tycker utan faktiskt köra sitt race…såväl många vetenskapliga upptäckter som idrottsliga prestationer har ju genomförts av människor som inte gjort som andra och saker som innan det blev vedertagna eller accepterade uppfattades som riktigt från vettet, ibland tar det bara rätt lång tid för övriga världen att haja . Brukar tänka så faktiskt om saker man får höra nu som kan verka galna att det finns en hel del nu vi tycker är konstigt som om några år eller rentav tidigare än så visar sig vara det bästa , det är väldigt lite vi vet egentligen, det borde vi väl lärt oss om inte annat av historien, folk har alltid vart snabba att döma och ha en åsikt om någon som med tiden kan visa sig vara nyskapande och helt rätt.

Ska försöka lägga lite kort för det nya året och dela med mig av och nu så här i slutet av året blir det ju lätt så att man summerar lite och jag kom att tänka på en kortläggning som jag gjorde för en person runt förra nyår som verkligen förutspådde för denne ett kanonår, när allt skulle lyfta och det har varit spännande att följa denna person under året och se att det blivit precis så , verkligen inspirerande och häftigt följa den resan som denna person har gjort. 👏

Hej så länge 🦄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.