Gott nytt …🥂🎉

Detta ”Råttans år🐁” går mot sitt slut nu och ja vi kommer inte sakna det…. men definitivt minnas det, lite intressant ändå med just råttans år, att det liksom utbryter en pandemi av i det närmaste oöverskådliga mått när det historiskt sett varit bla råttor som fått skulden för en del pandemier genom tiderna.

I övrigt är jag glad det här året är slut, det har varit segt, som lång dags färd mot natt. Mycket jobb , en del oflyt och inte i närheten av det resultat man hade kunnat hoppas på men som sagt motstånd är huvudingrediensen i utveckling, Det är det som får en att gå utanför sin egen komfortzon och det är väl där man kan hitta något nytt.

Javisst nog kan jag anse mig rätt spirituell men tack vare vissa svårigheter med de fyrbenta och saknade pusselbitar så har jag tvingats ta steget rejält utanför min komfortzon när det gäller alternativa behandlingsformer och en del kvantfysik och jaa och vad fann jag ? Att det är där jag egentligen hör hemma och det är där jag kan göra skillnad , sen får väl folk tycka och tänka vad dom vill faktiskt om energier och det som på ren svenska kallas ”hokus pokus”.

-Frankly my dear I just dont give a damn, livet är helt klart för kort för att ens olika val ska behaga alla andra.

Jag är också ganska säker på att det finns väldigt mycket just nu som lätt avfärdas som båg osv, bara för att vi helt enkelt inte vet mer, men jag tror det är nya tider på ingång och mycket nytt är på väg som kommer bli allmänt erkänt.

Årets bild för mig

Näe inget bra år för Desideria men för mig är hon ändå min pärla. Även om det är så här ungefär vissa dagar… Ni som minns Calerva vet ju på ett ungefär. 🐲

Jag och Desideria

Mest stolt är jag över Tekna,❤️det har varit svårt och mången gråa hår men vi har kommit en bit på väg åt rätt håll och fortsättning följer..

Musse Boy har inte haft så mycket tur han heller men rekordsänkning och att han fortfarande verkligen vill och försöker är glädjande, den gamle mannen har roat sig de senaste dagarna med att galoppera vid min sida vid intaget och varit alldeles tossig,

Några hästar har kommit och några har gått som det alltid är men alla lämnar ett avtryck 👣och alla har sin egen historia. Den enda saken man kan vara helt säker på aldrig förändras är just det att allt är i ständig förändring.

En mycket positiv sak med detta år har varit nya vänner av internationell karaktär, både på andra sidan Atlanten men också på närmare håll, mycket engelska har det blivit.

Apropå Hokus pokus så blev jag rätt glad när jag hittade denna inne hos Tina igår, känns hoppfullt inför nya året, ni som fattar , ni fattar…🪶

2021 jag är redo….handskarna är kastade…

Gott Nytt år på er alla fina såväl 2- benta som 4- benta🦄🕵️👩‍🌾😺❤️🌈🌟🥂🇸🇪🇫🇮🇺🇸

Hope for 2021

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.