Allmänt spånande…

Jo men först ett tipsar jag om mössan med LED- belysning som jag köpte häromdagen på Ica, glömmer man alltid pannlampan så kommer man förhoppningsvis ihåg mössan för den är väl i det närmaste fastvuxet på huvudet mellan okt- början av maj om man ska kunna vara ute.

Hehe det var lite roligt med hästarnas reaktion, Desideria, helt ointresserad, samma med Ts, Tekna kom på efter hon hade gått ut i hagen och jag stängde grinden att det var nå konstigt och då stod hon och blängde på mig och fnös, hemskt upprörd, Musse han försökte gå med huvudet i backen där då så att säga ljuset var, ngt konstig stil.

Meen fint att köra på nu, lite kallt om längst ut på fingrarna, huva, buff och skidglasögon så hela fejset är täckt så klarar man sig bra. Det där längst ut på fingrarna blir man ju varse om när man kör Bemer, för där börjar det i regel pirra först men man har ju förfrusit dem ett antal gånger också.

Nåt som har kommit till för mig när man blivit så kall att när det gör så ont när värmen kommer tillbaka i händerna att det känns som de ska sprängas, då så kan jag också få blodtrycksfall så jag måste sätta mig med huvudet mellan knäna så därför är det valvantar 🐳 som gäller för mig från -1 grad, funkar absolut inte med handskar med separerade fingrar, rena fingerdöden.

Wihoo men hoppas snön ligger kvar nu ett tag så det går fortsätta vara fint före, det skulle vara toppen. Slogs lite idag av när vi var ute och jag kunde spana in Tina lite mer ingående från sidan att den lilla hästen har fått ett helt annat uttryck i sin kropp, hon ger ett resligt intryck så liten hon är och alla kroppsdelar hängde ihop (idag iallafall)och det är flöde bakifrån och genom hela kroppen ,inte en massa kabelbrott med olika kroppsdelar som ser ut att streta åt olika håll. Hua blir stressad själv bara att se på då.

Musse är ju rolig, han fick springa först idag halva passet och var naturligtvis pigg, resterande fick han gå i rygg och det lustiga med honom då är att han försöker liksom zickzacka bakom för att på något sätt hitta ett kryphål han skulle kunna smita förbi den som ligger före. 〰️

Tekna fick ett pass frihetsdressyr eller vad man nu ska kalla det, hm lek är nog bättre, men det var mycket intressant, hon var närmre mig redan från början och slappnade av tidigare, hon kändes tryggare, hon blir lätt distraherad men det är väldigt intressant när man får kontakt och är i synk då märker man vilka små signaler som egentligen behövs och att man måste vara absolut fullt närvarande i stunden, lite mindfullness över det hela och jag märkte att mitt kroppsspråk blev tydligare och jag kände mig mer centrerad . Väldigt intressant och eftersom det mest är Jouni som kör henne så har vi nu hittat vår grej att arbeta med.

Busfia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.