En stilla depression…

Hu, det har varit lite kallt i veckan men det värsta tycker jag är när det är sådär lite halvmycket snö med halvbärande skare och fötterna far åt alla håll, hehe och så finns det i regel så småningom ett smalt upptrampat spår där man trängs med hästen om att gå och de brukar vara minst lika angelägna som en själv att hålla spåret, det kan se ut lite som ”Hela havet stormar” ungefär.

Har ju tidigare nämt kurser på webben som finns i många intressanta ämnen och har precis avslutat, Master your horsemanship energy, tyckte det verkade intressant och främst var det nog Tekna som jag tänkt på och så glad att jag hoppade på den, vi har gjort många övningar och jag märker att det har börjat hända en massa med henne . Jag är ganska övertygad om att hon skulle kunna lära sig ungefär vad som helst bara hon håller fokus, hon har en fantastisk energi och en elektricitet ( som vilken dressyrryttare som helst skulle bli lyrisk över) och ju mer hon är i behärskning desto mer koncentrerad blir den, hon har ju varit något av en bulldozer (igår tex ) och det kommer såna stunder ibland nu också men det kommer också mer och mer av det helt motsatta , som idag när hon går bredvid och man känner hur hon börjar tagga till, men hon drar inte framåt utan börjar snarare samla sig och följer mina steg exakt.

Wow det var ett tag sen man kände sådant samspel, förstår verkligen de som ägnar sig åt frihetsdressyr, magiska ögonblick. Den här hästen har verkligen tagit med en på en resa och hon har verkligen gjort att man fått öppna upp för mycket nytt och det är jag tacksam för trots allt. Glad också att vid några tillfällen ifjol när det fungerade så fick man se en glimt av den kapacitet som finns, det behöver man, det blir ändå lite av ett kvitto och det kan man behöva plocka fram de dagar när det går mindre bra. Jag vet att det i grund och botten är en fantastisk häst och det är det vi nu vi arbetar mot att hon ska få visa mer av.

När man red och saker kändes lite segt mitt i vintern brukade det pigga upp att kolla på någon träning när det såg riktigt bra ut eller tävling och det är inte att förakta , när det går lite tungt så är det inte så dumt att titta på någon gammal löpfilm med en bra prestation, det är ju ändå målbilden och det lyfter upp en.

Apropå det där med att lyfta upp, att kombinera matlagning med fridans i köket kan jag också rekommendera om man vill lyfta humöret på sig själv, kanske även en och annan granne om man bor så till de har insyn, Jappen brukar även hoppa in som ”sidekick” lite då och då härhemma så det lyfter även humöret på honom som det verkar. Men det måste vara såna där låtar som det bara inte går att lyssna på utan att röra sig

Här kommer några tips:

Dancemonkey ( beaten går inte av för hackor)🥁

En stilla depression – Lena PH ( allt annat än en depresssion, -Kom igen Katten , det svänger ju.)🕺🏼 Fick även ge namn åt detta inlägg för det är just det själva låten i sig är allt annat än en depression, 🌟🌟🌟🌟🌟 av fem möjliga när det gäller ” kökssväng”

Ashes to Ashes- inte kanske den där danslåten men Bowie är The one and only Bowie 👑

Despacito – behöver ingen närmare presentation, lyssna så fattar ni vad jag menar.🎹

Nossa Nossa-Michel Telo .Ta fram dansskorna💃🏻

Den här pinglan tror jag hade 🩰 på idag

Trevlig kväll 💃🏻🕺🏼

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.