Dagens läsning

Intressant, häromdagen blev det fullmåne och det verkar som vi befinner i den energin just nu fortfarande för det var tydliga kort som praktiskt taget själva hoppade ur lekarna. Denna fullmåne i Januari är i lejonet och det märks ju:

Det är just det det handlar om nu, tillåt din inte lejon att komma fram, tror det är det vi ser till viss del nu runt om i världen, det har pyrt inommänniskor av missnöje över många saker och nu börjar massan få nog ochvill höra sin röst hörd, har du synpunkter eller tycker du blir orättvist behandlad så är tiden inne nu för att göra din röst hörd och tala ut din sanning.

9 of pentacles

Du bestämmer över din framtid och vad du tycker att du förtjänar Skapa din framtid utifrån det och inte de omständigheter som omger dig just nu. Begränsa dig inte i tanken. För detta kortet kan också symbolisera att vara nära fullbordan, du är nära att uppnå det du vill så håll ut även om det kan kännas motigt .

Som avslutning testar vi något nytt,

3 st oracle charms

Solen står för din inre styrka och den är stigande och det verkar vara en röd tråd som ni märker, tillåt din inre styrka att komma fram och ta kontrollen över ditt liv,

Vi har en Fleur de lis, symbolen för en lilja, det står för renhet, liv, ljus och perfektion och den representerar dig.

Delfinen står för att ta kontakt med sin intuition och lita på den. Lita på din inre röst för den är ljuset som leder dig på vägen, är det svårt att höra den är det läge att skruva ner allt brus runtomkring som distraherar dig från att höra .

Trevlig Lördag på er 🥶❤️🌹

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.