Let there be light đŸŒžđŸŒŸđŸŒˆ

Det blir inte jÀttemycket skrivet just nu men det beror inte direkt pÄ att saker stÄr stilla utan snarare tvÀrtom, Det hÀnder verkligen massor, vi hade besök av hÀsttandlÀkare förra veckan, mycket bra.

TS har fÄtt en ny kompis som kommer jobba lite extra med henne framledes. Just nu ligger fokus pÄ vintertrÀning, det gÀller att passa pÄ medan det finns underlag, för det vet man ju kan variera mycket och vara ganska upp och ner (var ju tex helt insnöad sjÀlv) för en vecka sedan och med de senaste vintrarna i bakhuvudet sÄ Àr det en ganska osÀker tid för snöstormar och annat kan sÀtta kÀppar i hjulen för vad man vad man har planerat och det kommer en tid framöver dÄ det kan vara rÀtt sÄ besvÀrligt ocksÄ. NÄgra i stallet vet jag att det gör mer skada Àn nytta att tÀvla pÄ januarihÄrda banor sÄ det kan vara nog sÄ bra att lÄta bli.

För min del Ă€r det mycket utbildning utöver det vardagliga sysslorna med sĂ„dana ” skills” som jag hoppas ska bli anvĂ€ndbara i framtiden, vart det nu tar vĂ€gen, det Ă€r ju en förĂ€nderlig tid vi lever i och ett mera holistiskt synsĂ€tt Ă€r pĂ„ gĂ„ng sĂ„vĂ€l nĂ€r det gĂ€ller hĂ€lsan pĂ„ bĂ„de 4 och 2 benta och det finns mycket spĂ€nnande att ta del av bara man Ă€r intresserad. Jag ska fortsĂ€tta skriva om det hĂ€r med chakran tĂ€nkte jag ocksĂ„ för det har ju blivit ett rejĂ€lt uppsving inom det omrĂ„det efter det blivit sĂ„ populĂ€rt med Bestbox. Även om det kanske för mĂ„nga fortfarande Ă€r svĂ„rt att tala om den energimĂ€ssiga aspekten utan man talar mer om hur hĂ€star förĂ€ndras, blivit frĂ€schare, piggare osv. Jag tĂ€nker sĂ„ att lĂ€ran om chakrasystemen Ă€r ju inget nytt sĂ„ urgammal kunskap och om det Ă€r nĂ„got vi lĂ€rt av historien Ă€r att saker som inte fungerar brukar inte överleva sĂ€rskilt lĂ€nge….

Redan under Egyptens storhetstid anvÀnde man sig av bla fÀrgterapi, och vi nordbor Àr vÀl ytterst medvetna om ljusets pÄverkan den styr vÀl i allra högsta grad vÄra liv , speciellt vintertid, frÄga vem som helst som har mycket som ska hinnas med under dygnets ljusa timmar pÄ vintertiden.

Musse efter ett trÀningspass.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig om hur din kommentarsdata bearbetas.