Vintriga betraktelser och lite nytt….

Jodå nog blev det vinter i år också. Hu kylan har hållit oss i ett rejält grepp nu ett tag men det är underbart att ljuset återvänder mer och mer dag för dag….

Mycket prat om att ta ett leap of faith har jag hört nu en tid , ni vet att ta det där steget man vill men inte vågar, det är många som gör det nu, byter jobb, inriktning satsar på det de alltid viljat göra. Just ” Leap of faith ” kan ju vara så många olika saker , vissa dagar har jag märkt att det faktiskt kan vara så lite som att ta sig ut till gödselstacken, när man väl kastat sig ut i nedförsbacken med den alltför ofta överfulla kärran så finns det liksom ingen återvändo man får liksom följa med och lita på att man man kommer dit man ska, att skiten inte far ur för tidigtelker på fel ställe om ni förstår vad jag menar eller att man halkar och står på näsan.

Just det här med tömning av gödsel kan ju vara rätt så spännande för det finns så många varianter, just nedförsbacke med lätt bakhalt och framvikt är ju spännande och sen har vi ju det som finns på vissa ställen när det är en spång man ska balansera på och gärna i lite motlut, den senare varianten är också den självupplevd och den kräver också sin del av mod och det kan bli hur tokigt som helst, kolla gärna in klippet nedan.

https://www.hippson.se/hippson-tv/nar-rampen-till-godselstaden-ar-lite.htm

I sådana miljöer är det inte så svårt att få ihop till det där ” do one thing everyday that scares you” och de var dit jag ville komma att ta en leap of faith är skrämmande oavsett vad det handlar om, det kan vara små saker eller stora saker, vi hade en gång en hyresgäst i stallet som inte vågade gå upp på logen , det var en halvknölig trappa/stege dit och hon var väldigt höjdrädd, jag är inte heller nåt fan av höjder men grejen va väl att man sprungit upp och ner i den där trapp/ stegen sedan man var lite så det hörde till rutinerna, man fattade inte att man kunde vara rädd. Alla har vi rädslor för olika saker och igen rädsla är mer rätt eller fel än någon annan.

Jag lyssnade på en grymt bra ljudbok för inte så länge sedan som jag verkligen kan rekommendera: Becoming bulletproof- Life Lessons from a Secret service agent, boken är skriven av Evy Poumpouras och är mycket intressant och givande. Redan i början kastas man in i hennes upplevelse av 11 september och sen var iallafall jag fast.

Jag såg författaren av en händelse i ett random klipp på youtube från någon amerikansk tv show och blev intresserad av att läsa boken, hon går också till botten med vad rädsla är , hur det fungerar och ja vad kan jag mer säga än att läs den eller lyssna på den , det finns garanterat något för alla i den och jag tror det är extra viktigt i dessa tider.

Ett av mina leap of faith framöver är börja använda mina förvärvade ”skills” mer och framöver kommer det finnas möjlighet att boka Raindroptherapy för sina hästar för dem som är intresserade jag kommer även att kunna erbjuda kurstillfällen för dem som vill lära sig att göra detta själv, tex hemma på sina egna hästar. Detta är så oerhört spännande och intressant att hålla på med så jag känner verkligen att det är något som jag måste dela med mig av.

Olika readings med tarot/orakelkort kommer jag också utföra för dem som vill , har under det senaste året gjort en del och även det tycker jag är mycket spännande och inspirerande. Detta är en del av det nya som är på väg in för min del och det kommer att komma ännu mer så det är bara att hålla i hatten känns det som. Det är dags nu….

🦄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.