You are my Sunshine…

Överlägset bästa måndagen på jag vet inte när…. kände livsandarna återvända idag, äntligen. D- vitaminerna på burk i all ära men äkta vara går inte av för hackor.

Det är så fint att träna på också just nu, Musse kollade jag av med pulsmätare igår och han har förbryllat mig en aning nu ett tag för han har blivit så mycket lugnare, tror att till viss del spelar Kinetongrimman in för han trivs så bra med den och kan har ju alltid varit känslig i munnen så det verkar passa honom utmärkt, det ju så fantastiskt roligt när man hittar nåt som förbättrar trivseln . Jag känner ju honom rätt väl vid det här laget och när jag vet hur det varit och kännts tidigare så är jag faktiskt lite förundrad över hur fin han varit sista tiden och är alltid spänd varje gång vi ska ut om det fortfarande är lika bra .

Han har ju fått stå ut med att vara försökskanin till utövandet av mina nyförvärvade skills”. Utan tvekan är han också den som det märktes mest skillnad på efter Raindropmassagen.

Tekna undrar jag om hon inte växt lite , hon känns mycket resligare och vissa dagar uppför hon sig faktiskt som en vuxen häst.

Tina har gått två provlopp och varit duktig, hon och Jouni kommer sjukt bra överens och det märks att hon verkligen är ”hans” häst.

Även fast vi är två som tar hand om den så är det ändå ofta så att hästarna ändå är lite mer nära en av oss.

Desideria var också först ut med ny behandlingsmetod jag börjat med och kan inte annat säga att humöret har varit stigande, jag tycker trots allt det var ett tag sedan det var det där riktiga ” bettet”, det ska sägas att hon verkligen är svinjobbig då, man får passa fötterna för hon siktar bra när hon ska trampa på en, det ska tryckas mot väggar och viftas med både fram och bakbenen men jag vet inte, hon var ju faktiskt inte speciellt snäll under tiden hon gick som bäst, jag har ju några bilder på det hästgap som satt som ett blånat fint avtryck på min vad rätt länge förrförra sommaren.

Hehe vad var det han sa ” Hundraåringen” ni vet , – det är som det är och det blir som det blir… ungefär så 🦄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.