The Divas…

Ibland är det inte jättelätt att ha såna här ”stordivor” i stallet, det kan vara ok med en, två lite jobbigt, 3 typ skitjobbigt och fler … ja ni förstår själva.

Tycker ändå Desideria höll en relativt låg profil under fjolåret, resultatmässigt absolut men även på det personliga planet. Den låga profilen verkar ha gått över, egot verkar lika stort som förut. Tekna och Desideria är helt klart ärkefiender… om uppmärksamhet och nu har det blandat sig i några fler.

För några år sedan skrev jag ett blogginlägg om vilka karaktären ut Astrid Lindgrens värld som hästarna påminner om och nu ska jag ge mig på en ny jämförelse eftersom jag helt klart känner konkurrensdynamiken inom stallväggarna.

Desideria är ju Beyonce’ taktfast, rytmisk och cool och som mer än gärna svingar det glänsande håret i tid och otid men ändå full av integritet.

Tekna är ju den lite mera höftsvängande typen med det stora hårsvallet- Shakira

Sen har vi ju ”Angelina” som vi kallar henne men av rumpan att döma så kommer jag oavkortat att tänka mer på JLo…Och varför inte rumpor är ju helt klart en viktig del på en travhäst….

Tina är ju liten och späd men man ska inte låta sig luras av ett oansenligt yttre, hon är en liten Edit Piaf, vill man ha en modernare så kanske Celine Dion ligger närmast.

TS hon är helt klart Pink, hon är den som skulle ha lite rebelliska hårfärger och piercingar och liksom So What ! My name is TS= Tough shit, så ni vet. Dont mess with me…. 🤘

Det är lite svårt ibland att liksom vara alla till lags när typ alla är av den åsikten att just dem är jordens medelpunkt.

Ja och ni fattar ju själva det kan inte vara lätt att vara Musse som är gentlemannen Poirot personifierad att bo med dessa damer….

Trevlig kväll 💐

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.