Meddelande för fullmånen.

Jag vet inte hur mycket ni hört talas om Vattumannens tidsålder och hur the divine feminine” är stigande dvs att den tid som kommer så kommer det feminina att värderas högre än vad det gjort, på många arenor som varit underrepresenterade så är den kvinnliga kraften på väg tillbaka eller gör sin första entré. (Ett litet sidospår ska jag här lägga till att för 20 år sedan ungefär så var vi ganska många på licenskursen på Bergsåker och jag minns inte 100 men många tjejer var vi inte max 3 st och resten killar och detta var före monte och körlicenskursen gick samtidigt, i årets kurs är det bara tjejer och en enda kille.) Nu var ju detta ett exempel tagit ur den enskilda individens vardag men börjar man kika runt i andra sammanhang inte minst de politiska så kan kan man ju verkligen se ” Rise of the feminine Power”.

Well vi återvänder till dagens läsning och fullmåne handlar ju mycket om fullbordan , ett månvarv till har gått…

Eftersom jag halkade in på det feminina spåret så var inte steget långt till att det första kortet kommer från Wild Kuan Yin Oracle.

Den bär med sig ett budskap vi inte nog ofta kan påminnas om verkar det som för det är något som dyker upp rätt ofta men i lite olika skepnader men essensen är den samma. Att våga vara den man är… den fantastiska vilda och gudomliga individen som just du är när du suddar ut alla etiketter och titlar, den som är du…. när det inte handlar om att följa normer eller vara socialt acceptabel, kontrollerad. Denna du är den som kan få tillgång till dina instinkter och din intuition, att veta utan att veta hur du vet! Det är väl en fantastisk känsla , att kunna lita på det du känner på en djupare nivå och att du kan agera utifrån denna vetskap du får till dig och använda din inre visdom utan att ifrågasätta varifrån den kommer.

The good tarot

Som det andra kortet har vi 6 i vatten och i en vanlig tarotlek heter det cups/ bägare och handlar om känslor. Vad just det här kortet vill säga är att just nu är det många som vill blicka tillbaka bli nostalgiska och gärna fastna i det förflutna och vist kan det vara fint att ” take a walk down the memory lame” men detta kort vill påminna oss om att det är i just detta nu vi skapar vår framtid och att det som har varit det har varit, det gäller också oavsett hur det var… och avsett om det var bra eller dåligt har du lika mycket kraft i detta nu att skapa det du vill framåt.

Nästa kort kommer från Witches Wisdom

Autumn

Detta har lite två betydelser, på hösten samlar man gärna ihop det som varit under sommaren alla minnen och härliga upplevelser vad brukar hända på hösten, jo regnet kommer och sköljer bort det mesta som varit och det är här jag menar att det hänger ihop med kortet före, vattnet renar sköljer bort det som varit i en ständig cykel, precis som månens faser.

Jag skulle också vilja säga att har du något nytt på gång just nu då kommer det att bära frukt till hösten så ge inte upp, med höst räknar jag September-Oktober- November. Det finns med andra ord något att se framemot men jag hör också att det kommer kräva en del av dig så var beredd på det… men det kommer vara värt det.

Så kommer det sista kortet och knyter ihop som jag ser det, det är goda energier i omlopp det är mycket nytt på väg in och nu finns alla möjligheter att lyckas med vad man företar sig, gör upp en plan, kanske en visionboard och tänk framförallt på hur du vill att saker ska bli och inte på hur du vill att det INTE ska bli och låt det vara just dina drömmar ,hur knasiga de än kan verka.

Quantum Oracle

Det är med andra ord tid att släppa taget om det som varit för att du ska kunna bjuda in det nya som väntar på dig runt hörnet, kanske finns det saker du bör förlåta och det kan vara hos andra eller dig själv, det betyder inte att eventuella orätter mot dig är ok, förlåta betyder inte att du struntar i och accepterar vad någon gjort eller du själv ,utan genom att förlåta så släpper du dig själv fri att inte längre hänga kvar vid något som håller dig fast. Du låter inte den situationen , händelse eller person längre ha någon makt över dig.

Trevlig helg 🌈🌝

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.