Budskap

Denna vecka verkar temat var autenticitet- dvs att vara äkta och genuin.

The psychic tarot for the heart- John Holland

När detta kort dyker upp vill de säga till dig att du har potential att uppnå allt det du vill. Det finns en kärleksfull energi omkring dig nu och rådet är att använda dig av den, lyssna på ditt hjärta, ska du räcka ut en hand till någon som behöver din hjälp eller kanske din vänskap, finns det något du ska förlåta eller kan du på något sätt göra dig själv mer tillgänglig för andra människor. Lita på din förmåga att skapa närande, kärleksfulla relationer omkring dig. Var positiv och öppen för alla möjligheter.

Öppna dina ögon, ditt hjärta och den energi som omger dig för att mottaga det som är avsett för dig och släpp alla negativa tankar och känslor kring kärlek och andra människor. De tjänar dig inte och kan snarare hindra dig från att låta möjligheterna komma till dig. Kortet är också en påminnelse om att du ska fokusera på dina vackra , underbara och för dig unika kvaliteer som du har och låta dem skina, låta världen få ta del av dem, Genom att låta ditt ljus och din kärlek skina attraherar du också ditt hjärtas önskan.

Kände mig väldigt dragen till denna lek idag

Oerhört vacker och på många sätt en intressant lek och dagens kort blev:

Vargen står för authencitet, att vara äkta och genuin och jag tycker denna bild är fantastiskt, vargar är oftast mycket större än vad vi tror och det är på någon sätt det som detta också representerar , kvinnan på bilden står stadigt i sig själv trots att hon möter denna stora varg, du ska vara sann mot dig själv och stå i din egen kraft då kan du möta vad som än väntar dig runt hörnet, oavsett hur överväldigande det kan verka, finn din egen kraft och tvivla inte, vi alla bär en vargs styrka inom oss när vi är de vi är.

Det sista korten forsätter på samma tema , om att hålla fast vid din egen inre känsla av värde och integritet. Om att vara bekväm i sitt eget skinn och att veta vem du är och vad du kan åstadkomma och att ingenting i de yttre omständigheterna såsom andra människor eller situationer kan utmana din egen känsla av ditt eget värde. Håll focus på vad som är rätt och gott för dig såväl som för andra oavsett vad som händer runtomkring dig.

Trevlig helg 🦄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.