Internationella kvinnodagen…

På något vis känns det extra tydligt i våra tider hur viktigt det är att hylla kvinnorna….

Jag tänker passa på att att uppmärksamma två i mitt liv som betytt mycket, först min fantastiska mamma som varit med på allt i ur och skur , hästar och tävlingar och allt annat som livet innefattar. Jag tycker att det är ännu mer fantastiskt nu hur hon verkligen har bejakat sin kreativa sida och nu skapar helt underbara, fantasifulla och personliga konstverk och allt som har börjat hända för henne nu med utställningar osv….. det är en stor inspiration och återigen en bra påminnelse till oss alla att följa våra drömmar.

Desideria och Mamma Karin

Sen går vi en generation längre bak, till min farmor, en otroligt stark och häftig kvinna på alla sätt, roddade runt hästar , familj och alla människor runtomkring, hon var också mycket empatisk på alla sätt och ville verkligen hjälpa både unga och äldre som hamnat på glid, hon var väldigt omtyckt fanns alltid där för alla samtidigt som hon gjorde så mycket annat. Så väldigt glad över att ha haft henne under en sån lång tid av mitt liv ändå och fortfarande när man möter folk från förr så att säga så kommer hon nästan alltid upp på tal så hon har uppenbarligen gjort intryck i många människors liv och väldigt många som inte så att säga är biologiska släktingar kallade henne för både mamma och mormor/farmor.

Det finns ett foto när farmor står och håller en häst, skulle tro hon är i tonåren, en bild som jag har känt igen mig mycket i genom åren, gänglig med lite för korta byxor, jag måste helt klart få tag på den på något vis så jag kan visa.

Idag började jag lyssna på Rebecca Campbells Rise Sister Rise, det kändes verkligen lämpligt och jag rekommenderar verkligen hennes böcker, jag delar här med mig av en fin del av hennes bok ” Light is the new black”

A prayer for letting go

Divine Mother, may my soul be stubborn, my spirit fierce .

May I find the strenght to let go when I have nothing to take its place.

May I find the courtage to listen, especially when I dont like what I hear, and when I pretend I cant hear you, please speak out louder than before for that I when I need you most. Thank you and so it is.

🌈🌟

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.