Fortsätta på det inslagna spåret….

Ja precis, lika bra att fortsätta nu när man äntligen kommit igång och skriva igen eller hur…

Faktiskt måste jag säga att jag fick lite inspiration idag när jag lyssnade på radiointervjun med Daniel Reden, jag tycker alltid det är väldigt intressant att lyssna på hur de tänker de som till mångt och mycket går sin egen väg, det är ju inte alltid så lätt, det var mycket som var spännande att höra om som tex den vikt han lägger vid olika energier, så roligt att någon pratar om det i det här sammanhanget helt uppriktigt för sådana saker är ju fortfarande ”big woo woo” om man nämner i ett seriöst sammanhang, det är lätt man blir placerad i ” foliehattskategorien” även om tiderna förändras. Han talade också om intresset för rymden och en tro på något större…. både utelämnande och intressant och inspirerande, lyssna på det om ni har möjlighet.

Apropå woo woo så har jag idag gjort mitt slutprov i Animal chrystal healing kursen, den har varit jättekul och att göra något helt annat och något som utmanar en på ett helt nytt sätt. Jag har ju genomgått initiering i Vibralite ( en ny healingenergi) så har börjat använda det i distanshealing lite smått ,vilket är rätt praktiskt i dessa tider och det är intressant att höra från mottagarna om vad de upplever.

Jag tror också det är viktigt med ljusa inspirerande saker just nu då vi matas med mycket negativt utifrån och det är mycket oroligheter som pågår i världen då är det extra viktigt att hålla sin egna låga brinnande och inte dras ned i oro för framtiden och alla dessa rädslor för allt möjligt.

Det är nog med andra ord viktigare än någonsin att hålla humöret upp så gör vad som får dig att känna inspiration och livsglädje och helt enkelt strunta i vad andra tycker, det är inte deras liv…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.