Meddelanden till Pick a card.

Nr 1 (Blå) Kortet kommer från Energy Oracle Cards an Sandra Anne Taylor.

Kortets nummer i leken är 11 och heter Cornucopia,

Cornucopia står för överflöd i alla dess olika former och historiskt sett består det av ett gethorn eller ymnighetshorn som är fullt med frukt, blommor och ofta någon form av sädelslag som är en symbol för jordens överflöd och rikedomar.

Oavsett hur det varit för dig den sista tiden så talar detta kort om gåvor av något slag som är på väg till dig, du kommer få skörda frukten av det arbete du lagt ner.

Har du sett många 1:or den senaste tiden, kollar du ofta klockan just 11.11, då är detta ett meddelande om att du är på rätt väg, the best is yet to come… tappa inte hoppet. överflöd kan betyda olika saker för olika människor och visst kan det vara tillskott inom den ekonomiska biten men också något slags önskan som blir uppfylld, något inom ditt arbete lyckas, kanske längtar du efter att träffa någon… kortet står också för fertilitet och kanske har du någon projekt eller skapelse som tar form eller kanske en förhoppning om tillökning i familjen.

Oavsett vad du önskar fina det goda möjligheter för dig nu att få dessa uppfyllda nu. Som du ser kommer solen in igen.

Nr2 ( svart med krumelurer) Starman Tarotkort by Davide De Angelis) som det Bowiefan jag är så är detta en grymt häftig lek.

Den hängde mannen är kort nummer 12 i den stora Arkanan och det handlar om att känna sig låst, du kanske har blivit tvingad att ta en time out och titta på ditt liv med ett annat perspektiv, koppala ihop ditt sinne med ditt hjärta för visst i ärlighetens namn är det mycket som försigått däruppe i skallen den senaste tiden, alla måsten allt som borde göras och allt som inte blivit gjort.

Det du behöver göra är att koppla av och faktiskt inse att du kan inte själv kontrollera precis allt. Låt en paus ge dig en chans till att se saker ur ett nytt perspektiv för att kunna gå framåt, helt enkelt sluta stånga pannan blodig och backa av lite så ska du se att det du funderar på kommer att klarna.

Nr 3 , ( Vit med regnbågscirkel) 7 energies av Colette Baron- Reid.

Earth Magic

Detta kortet talar om vår förbindelse med Moder jord, eftersom du också är en del av naturen följer du samma cykler när det gäller manifestation , dina drömmar börjar under ytan av medvetandet tills en idé kommer , övertygelsen inväntas och sen planterar du något som är meningsfullt för dig.

Detta meddelande handlar om att ha tillit , när du har planterat ditt frö så måste du ha tillit till att det får gro i lugn och ro. Lita på det du gjort kommer bli bra. Den största magin är oftast den som pågår under jorden, ibland kan de kännas som den tar god tid på sig men helt plötsligt kommer den igenom marken och där ovan gjord kan det bli den mest fantastiska växt eller blomma .

Det du har i tanken, gör det…. om du redan gjort det och tagit steget och nu biter på naglarna för det tar sådan tid innan det blir resultat, håll ut, det du så noga planterat kommer bära frukt.

Trevlig helg på er alla 🌹

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.