Fullmånesläsning 26/5

Tänkte att vi tittar lite på den närmsta tiden och idag har vi fullmåne i Skytten.

Jag har dragit två kort och det första talar om styrka, de flesta har nog fått den testad ganska rejält det senaste året och är det så att du känner dig trött och less så är det ändå så att du har styrkan att fortsätta , även om det inte känns så just nu.

Det talar också om att det kan komma saker framöver som kommer göra att vi får testa vår styrka, mycket händer både i den stora världen men även i våra privata sfärer. Dock handlar det här mer om att vi kan få våra övertygelser prövade och att det i den yttre världen kan hända en del omvälvande saker den närmsta månaden och det är här styrkekortet kommer in , att stå stadigt oavsett vad som händer i det yttre. Det avslöjas mycket om vad som händer bakom kulisserna ute i världen och det är något som kommer fortsätta och troligen bli mer omfattande än vi just nu kan tänka oss.

Spännande tider trots allt…

Just med tanke på hur det just nu kan vara både på det personliga men också det utvärldsliga planet så är det viktigt med medkänsla och inte bara för andra människor utan också dig själv. Gör något vänligt för andra så ofta du kan , något så litet som ett leende till en medmänniska kan göra en sir skillnad. Vi påverkar andras liv mycket mer än vi någonsin kan tro och ofta vet vi inte hur andra människor har det eller mår på riktigt, för ärligt när du frågar någon om det är bra, hur ofta får du då ett ärligt svar? Oftast får du bara BRA, end of discussion.

Är det så att du ger mycket av dig själv hela tiden till andra? Då kanske det är du som behöver lite välriktad vänlighet gentemot dig själv.

Oavsett vad gör en överenskommelse med dig själv att praktisera , självmedkänsla, befria dig från bördan att vara perfekt i andras ögon tillåt dig själv att vara människa och applicera det också på vad du tänker om andra. Det är inte ditt jobb trots allt allt att tala om för andra hur de ska göra för att uttrycka sig på ett sådan sätt att det passar just dig. Börja idag med att vara snäll utan någon som helst anledning.

Trevlig kväll 🌟

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.