Wow….

Vilket väder, man blir ju hur glad som helst, tänk om det kunde va typ så här jämt, det är klart att det behövs regn och så men just temperaturen, slippa alla tunga klumpiga kläder och att frysa, det är helt fantastiskt.

Sommaren ligger framför och en del lättnader i coronarestriktioner vilket är skönt. Jag är rätt säker på att det kommer bli en händelserik sommar för väldigt många.

Har lite lästips inför sommaren….

”Ta kontrollen över din energi så att du kan bli ditt bästa, starkaste jag.

Din energi är lika unik som dina fingeravtryck är och därmed en värdefull del av din identitet. Det är lätt att glömma bort denna viktiga, subtila del av oss, men faktum är att den behöver samma omvårdnad som vår fysiska kropp för att vi ska kunna leva ett autentiskt liv.   

När du förlorar kontakten med ditt energi-ID kommer din energifrekvens ur balans och du drar lättare till dig negativ, skadlig energi samt blir ett lovligt byte för energivampyrer. Med rätt kunskap och verktyg kan du äga din energi, höja din frekvens och ta makten över ditt välmående.   

Alla Svirinskaya är en medicinskt utbildad energihealer i femte generationen som i hemlighet coachades av sin mamma i Sovjettidens Moskva redan som liten. Idag anses hon vara en av världens främsta experter på holistisk hälsa.”

Oerhört intressant …. Läs den 🌟

Det är dags för kvinnor att resa sig, berätta sin sanning och visa vägen framåt genom att våga vara sig själva fullt ut. Tiden då kvinnor jämförde sig med och såg upp till de manliga energierna som om de vore det enda som räknades är förbi, skriver Rebecca Campbell i boken Feminin kraft som nu lanserar på svenska.

Feminin kraft är ingen bok om feminism, inte heller en bok som handlar om hur kvinnor ska ta plats på männens bekostnad, utan en guide till hur vi tillsammans ska kunna skapa en helt ny arketyp av kvinna. Hon förminskar inte sig själv för att andra ska må bra, hon vet att hon inte är sin kroppsvikt eller sin karriär. Det är en manual för att läka osäkerheten, rädslorna och de ärvda mönstren som hindrar kvinnor från att lita på sin kraft och intuition. 

En ny tidsålder

Rebecca Campbell har skrivit boken till de kvinnor som är öppna för att leda det globala skiftet som mystiker har förutspått genom tiderna: återkomsten av modern och stigningen av dem feminina kraften. 

– Vi är kallade att skapa balans mellan de feminina och de maskulina energierna, både inom oss själva och världen. För att det ska kunna ske måste det feminina, som varit passivt och ibland kuvat och tyst, fortsätta växa, resa sig och ta plats, säger Rebecca. 

Stärkande bok som ligger i tiden

I Feminin kraft lär sig läsaren att säga adjö till den duktiga flickan och sluta vara andra till lags samt hur man kan återta de ofta kallade ”kvinnliga svagheterna” och vända de till sin styrka. Det är en bok fylld med verktyg, uppmaning till handlingar, ritualer och övningar som hjälper oss att få kraften att spira – en stärkande bok som också väcker frågan: ”Vad är egentligen möjligt om vi tillåter oss att omfamna våra feminina inre krafter och istället för att trycka bort dem låta dem leda oss – både ut i världen och in i oss själva?”

Författaren uppmuntrar läsaren att fundera på många svåra men nödvändiga frågor, t.ex.: ”Om du inte var rädd för vad andra människor skulle tycka, säga eller göra, vad skulle du göra?”

”Vem ser folk dig som eller säger att du är som inte är sant?”

”Vad skulle hända om du istället för att gömma dig lät alla se hela dig?”

(Livsenergi)

Denna bok borde alla läsa….

Trevlig kväll 🌈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.