Flugmedlets förbannelse och chocken…….

Med sommar och sol, 🙌 🙂det man längtat efter hela året men så kommer ju flugplågan och ja vi tvåbenta behöver väl inte skaffa någon ”sommardoft” i år heller för det skulle bara överskuggas av flugmedlet som de flesta verkar torka in, dunsta eller vad de nu gör för de brukar inte hålla särskilt länge ( om de nu inte är allmänt hälsovådliga) och om det nu inte är är så att just du råkat få det på dig, då kan de minsann stinka hur länge som helst så sommardoften från år till år varierar sig inte direkt lika mycket som Escadas Summer Edition utan tja det brukar vara nån slags citronella, beckolja eller tjära, mums…..

Sen till chocken….. det är ju bara att konstatera att man inte hänger med längre, kan ju visserligen bero på den kollektiva uppgivenheten inför kulturella evenemang eller event av olika slag som Covid -19 bidragit med, en slags tvångströja utan ände för oss alla, i vilket fall så hade det ju undgått mig att det planerats för en torgfest i Sundsvall redan i sommar men den har skjutits upp till nästa sommar, alltså detta har jag missat och kommer idag helt oförhappandes ut från ICA och studsade baklänges eller ramlade av enhörningen av förvåning om man så vill, det stod en bil på parkeringen med reklam för Sundsvalls Torgfest- jag började fundera på om jag såg i syne eller om jag helt enkelt hamnat på en gammal tidslinje, jag stirrade och stirrade för vad stod det, Lars Winnerbäck och THE ARK….. nog för att det är varmt men nu börjar man se hägringar också…. The Ark lades ner för 10 år sen, och de ska ut på en reuniontour som 20 årsjubileum sedan -It takes a fool to remain sane och skivan We are the ark kom, Salvation åt folket. En uppenbarelse helt klart, så glad man kan bli av en parkerad bil på ICA…..

Dagens höjdpunkt……

Jag kände helt plötsligt ett spontant glädjerus och sjung alla verser ordagrant på just It takes a fool….. på vägen hem, det selektiva minnet vad det gäller låttexter är det minsann inte något som helst fel på.

Were going up up up up uuup🌈🌟

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.