Bästa tiden….

Åh vad jag är glad över den här värmen och solen…. mer sånt här, så här varmt såhär tidigt kan jag bara minnas att det varit någon enstaka gång och mest när man var liten, hur många skolavslutningar har man inte frusit på och bada har ju varit otänkbart före juli månad, skoteroverall vid hästkörning på midsommaraftons morgon mer regel än undantag . Love this💕 klart det vore bra med lite regn för tillväxten men i övrigt 👍.

Maskrosolja under produktion

Ser framemot en spännande kväll, har ett gäng jag ska hålla tummarna för på Bergsåker och en som startar på Tingsryd,

DJ PW skapar ju riktig feststämning oavsett om det är lunch eller kvällstrav och han brukar ju även plocka fram några riktiga gamla partygodingar så det är nästan som man är på fest fast man sitter och kollar på liven, hur mycket värt har inte det varit under dessa coronatider, hejja på dem man känner och så lite partstämning på det, digital travgemenskap, ovärdeligt 🙂👏

Tack för det 🙏

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.