Gröna Söndag….

Saker som ger energi för mig det är färg och i hela mitt liv har jag gillat grönt och då menar jag i stort sett alla nyanser, grönt är hjärtats färg och är lugnande för själen, grönt kopplas också till healing, det är ingen tillfällighet att grönt varit vanligt förekommande både i klädsel på sjukpersonal som i inredningen på sjukhus.

Grönt är en med andra ord en läkande färg. Tänk på naturen, grönt är liv. Grönt ligger precis i mitten av färgspektrumet och bidrar därför till att skapa harmoni och balans. Grönt hjälper dig att rikta fokus inåt, återfå din balans och på så sätt skapa gemenskap med världen runt omkring , att gå ut i skogen är ju upplever ju många som avstressande och välgörande

Grunden i färgterapi är alltså att färg är vibration, ett energitillstånd, och att varje färg svarar mot en viss frekvens och uppenbarligen har grönt en frekvens som jag resonerar med. Det är också intressant att just grönt är hjärtchakrats färg och ett obalanserat hjärtchakra kan visa sig fysiskt i hjärtsjukdom, högt blodtryck , lungsjukdom och astma, de där två sista kan ju jag skriva under på så det är kanske därför grönt alltid tilltalat mig.

Apple Aura kvarts

Här kommer också ett kort för veckan med ett budskap.

Det handlar om att just du nu utvecklas även om du inte kanske upplever det så men du håller på att öppna upp din medvetenhet för nya saker, kanske finns det någonting nytt som verkar spännande och som du vill utforska men kanske är det så att du inte vågar gå in genom den nya porten. Det är dags att ta det steget det som du är nyfiken på kommer leda dig in på nya spår och du kommer utvecklas ännu mer , The world is so much more than what meets the eye…

Våga utforska…..vem vet vad du hittar….

Det märks att man vänjer sig bra vid värmen som varit sista tiden, tyckte det var kallt imorse , dvs jämförelsevis, det blåste rätt bra när jag var ute och körde så hehe hade allvädersdressen på, så vem vet kanske blir skoteroverall ändå till midsommar.

Häromdagen när jag var ute och körde slog det mig att jag inte sett mina vänner trollsländorna ännu i år, så lustigt tror det gick ungefär 15 sekunder efter det så kom den första sen kom det ett helt gäng.

Då är det sommar….: 🌈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.