Lite kort…

Jag kunde inte låta bli att lägga lite kort häromdagen, när allt kretsade kring politiken, Juni är ju spådd till att bli en månad med stora förändringar både i det stora och det lilla alltså såväl i det kollektiva som på individnivå, är man känslig så är det lätt också nu att på individnivå känna av den sk kollektiva oron, så ta hand om dig, jag frågade korten lite om vad som är på gång i det stora och det lilla för det måste vara fler än jag som känner just den känslan att det är något på gång nu…:

Det första kortet handlar om stjärnor och om att sätta kurs mot något, kompassen talar också om att oavsett vad som nu händer är det dags för oss att självständigt följa våran ledstjärna, lyssna till vår egen kompass, det är extra viktigt i tider av kaosartade förändringar.

Berget talar om utmaningar och hinder i vägen men inget vi inte kan ta oss igenom. Men det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke, fortsätt gå nu….men buckle up , bumpy road ahead….

Vi bär alla nyckeln till vår egen bur och den symboliserar de möjligheter som kan öppna sig. Rosen i buren är kopplad till mysterier och bli inte förvånad om en hel del sanningar kommer rullas ut den närmsta tiden, ridån kommer att falla och det finns en hel del som inom det kollektiva som kommer att komma fram i ljuset så håll i hakan….

Det är ju nu det börjar bli riktigt intressant, ett till kort som innehåller en öppen bur. Vi slipper ut ur burarna nu och får möjligheten att bli mer sociala , mycket är på väg att öppnas upp och vi kommer bli mera fria. De 3 senaste korten har också numret 8 . Nummer 8 står för styrka och det ser ut som många kommer hitta sin personliga styrka under den tiden som är närmast kommande och det är nog en sak som kommer skapa förändring såväl på individnivå men även kollektivt.

Ta till vara på tiden, detta är en påminnelse om det och det är något som jag tror vi kommer bli bättre på…. dessutom har allt sin tid och det finns en hel del som nog har gjort sitt både i det stora och det lilla, i det stora är det något vi kommer bli varse om men i det lilla, i ditt liv är det bara du som vet och det är tid nu att rensa bort sådant som inte längre tjänar dig…

Om sommaren och ledigheten bjuder på dåligt väder och du vill ha något spännande att kolla på så har jag ett tips om du inte redan sett den serien Lupin på Netflix, spännande, smart och en riktig höjdare tycker jag , gentlemannatjuven hehe det säger väl allt. Inte heller 17 säsonger utan lagom och jag säger bara se den….berätta gärna vad du tycker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.