Midsummer End…..

Idag har Tekna fått en ny ridkompis, det var ju ett tag sedan hon blev riden nu men det funkade fint och det är ju jättebra för henne att göra lite annat emellanåt. Hon är ju inte så stor så det är ingen bra idé för mig att rida men Ellinor som provade idag passar alldeles utmärkt och det blir toppen om det kan bli ett stående inslag. I övrigt är det bra med henne nu och tränar på mot start, magen har ju också krånglat lite under våren när hon inte kunnat träna som vanligt men nu är det ordinarie rutiner och med lite ridning också så hoppas vi hon snart är tillbaka på banan.

I övrigt har det varit en ovanligt lugn midsommarhelg , inga tävlingar och själv hade jag migrän dagen före midsommar och större delen av midsommaraftonen så då gör man inte så många knop. Igår fick det bli träning och ja snart är det ju ny vecka igen.

Ikväll kör jag distanshealing kl 21 och är det någon fler som vill vara med så är det bara att skriva en kommentar under inlägget med rubriken Distanshealing eller detta inlägg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.