Till er som var med på healingen igår…

Först vill jag säga tack för att ni var med och sedan tänkte jag berätta lite av vad jag fick till mig.

Min överkropp från midjan och uppåt fick en distinkt värme och hetta , det säger mig något om hjärta och hjärna, ängslan och att vara mycket i huvudet, mycket tankar som aldrig tar slut, svårt att stänga av. Tankar of framtiden men det kan också finnas mycket känslor , gamla saker som kan komma upp till ytan , gammal ilska , gammal sorg, kommer de upp så är det för att nu är det dags för dig att släppa taget om det en gång för alla.

Healingmetoden jag använde mig av igår heter Vibralite. Den arbetar på djupet och innehåller en unik kombination av ljud, ljusfrekvenser, färgterapi och crystallina energier.

Dess frekvens kan hjälpa individen att hitta sin egen frekvens och att läka sig själv. Vibralite är holistisk och innefattar alla nivåer av sinne, kropp och själ.

Varje del av din varelse vibrerar på sin egen optimala frekvens och när den upprätthålls skapar det läkning och välbefinnande.

Vibralite genererar den optimala frekvensen energimässigt och riktar direkt in sig där den behövs och det kan fortsätta i flera dagar.

Hur man upplever det är ytterst individuellt också mycket beroende på vart man är på sin livsresa, hur länge ev obalanser funnits, hur djupt rotade de är . Vissa kan uppleva förändringar direkt eller långsamt steg för steg( vilket oftast är de vanligaste).

När jag talar om läkning menar jag att Vibralite kan hjälpa en person att bli den bästa versionen av sig själv.

Jag fick min intoning på denna energi i vintras och vet att just mottaga healing kan vara på många olika sätt, vissa gånger kan man känna mycket fysiskt men ibland ingenting, jag kan ibland under tiden få bilder eller se färger ,ibland när man haft mycket tankar har det istället blivit lugnt och stilla, så man kan uppleva det på många sätt och inget är rätt eller fel, märker man inget just då så kan det komma saker efter några dagar. Hör av er om ni undrar över något.

Hoppas ni har en fin måndag🌈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.